Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2023, 23:52   #6
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Kemal Kılıçdaroğlu’na İhanet Ediyorlar

Alıntı:
Candy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kemal Kılıçdaroğlu’na kötü konuşturmam bilin yani akplisin galiba. Neden doğru olmadığını düşünüyorsun? Özgür özel ya da imamoğlu mu iyi?
Bu forumda her görüşten, her siyasi eğilimden ve ideolojiden insan var. Nerede olduğunu hatırlamamakla birlikte bir mesajda partili olduğunu okumuştum yanılmıyor ya da karıştırmıyorsam. Bu üslupla, bu genellemelerle, yaftalamalarla olmaz kardeşim. Benden sana bir abi tavsiyesi, öncelikle tartışma üslubunu ve insanları elinde yeterli doneler olmadan nitelendirmemeyi öğren.

AKP'nin ve mevcut yönetimin herkesi terörist, çapulcu, cehapeli diye ötekileştirmesi ne kadar yanlışsa; ana muhalefeti ya da stratejik hatalarını eleştirenleri de "AKP'li, gizli AKP'li, troll, provokatör, saray beslemesi" diye eleştirmek aynı oranda yanlıştır. Biz diğerini ne kadar ayıplıyorsak, aynı hataya bu perspektiften düşersek bir farkımız kalmaz.

Benim düşüncem bu, seçimin kaybedilmesinin baş aktörü ve suçlusu Kemal Kılıçdaroğlu'dur. İstemeye istemeye o sandığa gidip kendisine oy atmış bir seçmen, ülkesinin iyiliğini düşünen bir vatandaş olarak söylüyorum bunu. Sizin agresif ve partizan tutumlar göstererek kişi fanatikliği yapıyor olmanız ya da maddi gerçekliği yoksayıyor oluşunuz, bu gerçeği ne yazık ki değiştirmiyor. Keşke ben AKP'li olsaydım da piro deden kazansaydı seçimi, ama olmadı. Üstelik en başından bile bile lades diyerek, olmayacak duaya amin diyerek yaşadık bu sonucu.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı