Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2024, 00:47   #7
CEDDİ OSMANLI
SiyahSancaktaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Kemal Kılıçdaroğlu’na İhanet Ediyorlar

Alıntı:
Candy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kemal Kılıçdaroğlu’na kötü konuşturmam bilin yani akplisin galiba. Neden doğru olmadığını düşünüyorsun? Özgür özel ya da imamoğlu mu iyi?
Boyle bir yaklaşım tarzı yok kardeşim benim laf ettirmem diye kimse kimseye uymak katılmak yada sevmek zorunda değil..

Ben bu foruma geldigimde belki yüzde 90 ile görüşüm tersti hala da ters ama bir noktayı çok sevdim görüşün ne olursa olsun saygi ve hürmet var empoze yok saygi çerçevesinde münazara atışma tartışma olur oldu da..

Örnek olarak @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Üstadım la tamamen her konuda zıt görüşümüz hatta ona atıfta bulunurum bir çok konuda damarına basarım ama o anlar bilir asla saygı çerçevesi ni efendiliği bozmadan tartıştık diğer tüm kardeşlerim gibi...

Özellikle siyaset arenasında kimse kutsal ve vazgeçilmez değildir körü körüne sevilmez tanımlaması lazim..

Cahil bir abin olarak acizane tavsiye olarak yaşın genç daha nice olaylarla karşılaşırsın siyaset için asla düşman olma kalp kırma emin ol siyasetin içinde olanlar perde arkasında kanka dost bizler yeriz birbirimizi anca.

Siyaset esittir yalan ötesi yok..
  Alıntı