Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2024, 18:06   #7
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 30.Haftanın Konuğu Zeze

Alıntı:
Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Zeze nickini tercih etme sebebin nedir?
Yeni yıla girdik, ne hissediyorsun
Benim uzun zaman forumlarla bağım yoktu. Bir gün öyle arada vaktim olunca kafam dağılır diye bir tane eli ayağı düzgün forum bakayım dedim google amcaya sordum, karşımı @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'in eski forumunu çıkardı sende biliyorsun orayı, gerçi orası el değiştirdi ama 2020 yılında oraya üye olmuştum. Tabi nick ne alayım diye düşünürken dedim ismimle alırsam vardır kendi adımla, 2019 yılında okuduğum Şeker Portakalı kitabında Zeze karakterinin duygusallığından etkilenmiştim. 2019 yılı da zaten benim için kötü bir yıldı. Dedim Zeze olsun. Ama artık benimle özdeşleşti bu nick. İlk dediğim gibi 2020 yılında @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'in forumunda aldım, benle böyle gidecek

Dünün aynısı Ama geçen sene girdiğimiz yeni yılın aynısı değil. 2023 de çok şey oldu her anlamda, herkes için. Bir şey hissetmiyorum bu yılla ilgili, anlamda yüklemiyorum, rastgele yaşayacağız artık

Alıntı:
mak res kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bize kendinden kısaca bahsedebilir misin
Ben kendimden öyle kısa bahsedemem önce bunu söylim, yarım kalır sonra
Adımı herkes biliyor artık
Çalışıyorum, okul biteli çok oldu. Ama mesleki olarak bazı planlarım var. Çok bahsetmeyi sevmiyorum hayatımla ilgili detaylardan. Burada her şeyi detaylı belirtmim bu yüzden
Bunun dışında, duygusal biriyim.
6. hislerim kuvvetlidir.
Değer verdiğim insanları sahiplenirim, korumacı olurum
Mükemmelliyetçiyim, dikkatliyim, düzeni severim
Aldığım sorumlulukları canım pahasına yerine getiririm. Bir keresinde 39 ateşle verdiğim sözü tutmak için hastaneye değil sözümü yerine getirmeye gitmiştim.

İnsanların niyetlerini az çok kestirebilen biriyim, niyetini tahmin ettiğim insanlara karşı mesafeliyim.
Niyetini sonradan çözdüğüm, samimiyetsiz insanlara da anladığım andan itibaren gereken mesafeyi koyarım.
Samimiyetsiz samimiyetlere girmem, yağcı değilimdir. Yalakalık yapmam kimseye, kimseyi pohpohlamam. Fazlasıyla doğrucu davutum ve bu özelliğim bazen sorunlarıda beraberinde getiriyor.

Ve ek olarak, kendi canının kıymetini bilmeyen biriyim. Canım tatlı değildir, çıt kırıldım hiç değilim. Kurda sormuşlar neden ensen kalın diye, kendi işimi kendim görürüm de ondan demiş. Hayatım boyunca hep böyle oldu, bu yüzden "nazlı" kelimesiyle örtüşen bir yapım olmadı.
Ama tatlı tatlı küserim. Trip yapmam pek. Ama sevdiğim insanlara karşı çabuk geçer küskünlüğüm. Küs kalamam. Küsen de barışanda ben olurum.
Sabrımı taşıran insanlara da bir yerden sonra hatır gönül etmem, bir kalemde silerim. Hatta silmekte demeyelim, ben direk yakıyorum köprüleri.