Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2024, 20:58   #25
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 30.Haftanın Konuğu Zeze

Alıntı:
MaVi kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bende sorayim biraz

*En çok görmek istedigin ülke neresidir?
*Seni en çok etkileyen kitap hangisidir?
*En çok kimin konserine gitmek isterdin?
*Seni çok etkileyen film hangisidir?
*Çocuklugundan unutamadigin bir anin varmi?
*Korkularin nelerdir?

Şimdilik bu kadar olsun,yine gelicem...
- İtalya'yı görmek isterdim
- Bende iz bırakan kitap fazla aslında. Çünkü ben kitabı okurken hayalimde canlandırıp, kitabın karakterlerini benmişim gibi hikayeyi yaşarım. Bunlardan biri senin de bildiğin; Üzümlü kek
- Öyle konserlere giden biri değilim, içimde istekte olmadı hiç. Öyle kalabalıkla değil, kendi başıma müziği daha çok seviyorum
- Sinemaya gitmeyi hiç sevmem, filmlerle bu yüzden aram yoktur. İzlediğim film sayısı azdır bu yüzden buna İncir Reçeli diyeyim.
- Ben Balık burcuyum haliyle duygusallık, hayal gücü, anıları yaşama gibi şeylerim çok fazla. Bu yüzden çocukluğumda ki bir çok şeyi hatırlıyorum. Her birinin başka başka anısı var bende. Kimisi komik, kimisi değişik. İnsan hafızası bana çok garip gelir, her gün, her saat, her an yeni bir anı ekleniyor hafızamıza ve beynimize kazınıyor. Bu yüzden ben anılarımı buraya sığdıramam
- Yükseklik korkum var. Bir de şu kara böcekler, tiksintim var çocukken yaşadığım bazı kötü anılarım var onlarla ve garip bir şekilde korkuyorum onlardan, kabusum gibiler. Örümcekten korkmuyorum, onlardan korkuyorum o derece.

- - -

Soruların için teşekkür ederim canım