04 Ocak 2024, 23:04
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: 30.Haftanın Konuğu Zeze
Alıntı:
Onurcan kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Dışarıdan soğuk biri gibi gözüküyorsun bunu bilerek mi yapıyorsun *
Seni anlamayan insanlara karşı nasıl tavır alırsın
|
Değer verdiğim insanlara karşı soğuk değilimdir.
Dışarıdan soğuk görünürüm, çünkü insanların bana zarar verememesi için bir önlemdir bu.
Çünkü ben çabuk güvenip, inanırım. Buna fırsat vermemek için de mesafe iyidir. Zararlarını reel hayatımda yeterince gördüğüm için, internet gibi bir mecrada daha büyük zararlarla karşılaşmam mümkün.
Ki sende forumların içinde olan birisin. Olayların dışında dahi olsan, dışarıdan biraz gözlemlediğinde bile dönen oyunları görebiliyorsun. Hele kimin eli, kimin cebinde belli değil. Forumları flörtleşme aracı olarak kullanıyorlar. Bende buna karşı olan biri olduğum için mesafeli duruyorum, bu da soğuk gösteriyordur beni. Ki ben sanal alemde olan biteni dert etmem. İnternet sonuçta. Benim reel hayatımda dert edecek bir sürü sorumluluğum var.
Herkesle de samimi olmaya gerek yok. Herkesle samimi olanların samimiyeti bence yapmacık biraz.
* * *
Eskiden herkese kendimi anlatmaya, anlatmaya, ifade etmeye çalışır, çırpınırdım.
Bu beni öyle yorardı ki. Kimse kırılmasın, beni yanlış anlamasın, kimseyi üzmeyeyim. Sen üzülüyorsun hep.
Baktım ki, anlaşılmayan sen değilsin, insanlar menfaatleri doğrultusunda seni anlamak istediği gibi anlıyor. Bıraktım anlaşılmaya çalışmayı.
Sadece çok çok değer verdiğim insanların beni anlaması kâfi. Bir tek onlara derdimi anlatmaya çalışırım. Onun dışındakileri kâle almayıp sessiz kaldığımda kendilerini yiyip bitiriyorlar. Cidden, denenmiştir.
|
|
|