05 Ocak 2024, 21:58
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: 30.Haftanın Konuğu Zeze
Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Hayırlı olsun kardeşim benim..
Olmazsa olmazların nelerdir kırmızı cizgin?
Samimiyeti tanımlarmisin?
Şu an ki dünyaya da çocuğun olsun istermiydin.
Yaşam felsefesini kısaca anlatir misin..
Ölüm ile Yaşam arasındaki çizgi sende ne ifade eder..
10 sene sonraki Zeze için hedefleri nelerdir.
Astroloji seyahate inanirmisin..
Devamı gelecek...
|
Sağ olun, teşekkür ederim.
- Sulu şakaları sevmem, dozunda bırakılmayan kırık plak gibi tekrarlanan şakaları sevmem, gereken tavrı gösteririm. Keza samimiyetim olmadığı halde laubali olan insanlara da belli bir mesafede dururum, anlayıp anlamamaları kendi sorunları ama gereksiz laubaliliği sevmiyorum. Öyle kolay samimi olmam, öyle hemen samimiyet kurana da güvenmem. Dedikoducu insanlarla olabildiğince bir arada durmam. Yağ çekmem, yalakalığı hele hiç sevmem. Böyle insanları da sevmem. Ağzı iyi laf yapıp, şirin görünüp arkadan gemisini yürütmeye çalışan, kendini akıllı zannedenlere de gereken tavrı koyarım.
Dobrayımdır ve haksızlığa gelemem, gerektiği yerde hakkımı savunmasını da bilirim. Kimsenin hakkıma girmesine müsaade etmediğim gibi, kimsenin de hakkına girmem. Olmazsa olmazlarımın en önemlilerinden birileri de onurum ve şerefimdir, bir de vicdanım. Vicdanıma verecek hesabımın olmaması benim için çok önemlidir. Bugüne kadarda aksi söz konusu olmadı.
- Samimi olunmaya değer insanlarla gösterilmesi gereken içten davranışların bütünüdür. İçten değil yapmacık olan insanlar günümüzde menfaatlerinden dolayı sahte samimiyetler içine giriyor. Öyle her iyi anlaştığını gördüğünüz insan birbirine karşı o samimiyeti koruyan değil, kimisi rol yapanlardır.
- Çocuğumun olup, olmaması şu an verebileceğim bir karar değil. Şu anki dünyadan ziyade, anne babası mutsuz çocuklar dünyaya getirmektense, sırf çocuğum olsun diye evlenmeyi yanlış buluyorum.
- Herkesin yaşam felsefesi farklıdır. Benim yaşama felsefemi şimdi burada anlatmaya kalkmayayım uzun sürer. Zaten sorular o kadar çok ki, öyle tek kelimeyle de anlatılacak sorular değil.
- Ölüm ile yaşam arasındaki çizgi nefessiz kalmaktır, belirsizliktir, çaresizliktir. Öldüm dersin ölemezsin, öyle bir şeydir.
- 10 sene sonranın hedefi mi? Hayaller kurarım. Ama hayallerim bende kalsın. Yarının değil, 5 dakika sonramızın garantisi yokken, neyin 10 senesi? En son üniversite yıllarında arkadaşla eve dönerken 1 dakika sonra bile ne olacağını bilmiyoruz diye konuşurken, aceleyle yanlış otobüse binmiştik, otobüste sonra trajikomik halimize gülmüştük. İşte hayatın garantisi ve özeti bu kadar. Ben belki o an yarım saat sonra evde olmayı hedeflerken, eve gitmem 2 saat sürmüştü belki de. Hayat hesaba gelmiyor.
- Astral seyahati kastettiniz sanırım, astral seyahati araştırmadım. Araştırmadığım bir şey için fikir belirtmem yanlış olur.
|
|
|