Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] bugün senin ekşideki nickini buldum, daha doğrusu tesadüfen denk geldim ama %90 oranında eminim. "A" ile başlıyor diye de buradan minik ifşa edeyim hatta. Forumun durumunu iç açıcı bulmayınca interaktif sözlüklere mi yelken açtın? Sen buraya günlük gel, ben bilahare seninle sonumuzun Silivri olmasını gözetmeksizin siyaset konuşacağım. Ha; gelmeyince benden çok @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'ın gözü seni arıyor.
Bu arada bir de @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] dedektif geçiniyordu. Ben hiç forumlarla alakası olmayan interaktif sözlüklerden nokta atışı tespit yapıyorum, n'aber? Sen misin ben mi?
|
Başka hangi platformlarda bana söyle ona göre takip edeyim @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] u Üstadım bana hayat enerjisi veriyor