Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2024, 21:44   #47
Çevrimiçi
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: ForumZirve.Net Alan Adı Hakkında

Alıntı:
KoJiRo kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Web arşivden bakıyorum 2008 den beri varmış forumzirve.net baya eskiymiş benim gibi adminleri Justin Jack Ozkn görünüyor 2011 de ise adminleri Axi Master LuCiFeR
O kadar eskileri bilmiyorum, 2008'lerde IRC ve webmaster forumlarında takılırdım. mIRC Scripting kodları yazar, webmaster'da da yeni yeni gelişen SEO tekniklerinin o zaman için en bilindiği olan link değişimi ve toplist kasardım.

Benim bildiğim ForumZirve.Net'ten önce Master; Emre'nin forumunun teknik adminiydi, daha sonra ortaklıkları bozulunca 2010'da açılan Emre'nin forumuna rakip olarak 2011'de ForumZirve'yi açmıştı. Sırasıyla Axi, Barbie falan yürüttü genel sorumluluğu sanırım. Varlığından haberdar olsam da aktif olarak takılmadım, sadece az çok dönen olayları ve son tahlilde forumun neden kapandığını iyi biliyorum. Domain de 31 Aralık 2018'den beri bende.

Alıntı:
Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Gerçekten çok eski bir isim acısıyla tatlısıyla herkesin bir yaşanmışlığı var bundan sonra ınşAllah acısını unutturup tatlısıyla devam etsin @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] bey sizede teşekkür ederim heba etmek yerine anılara değer verip kurduğunuz için.
Heba konusunda bir şey diyemem, çünkü alan adını satın alırken sitenin eski verileri yoktu. Ancak bu domain hiçbir zaman düşürülmeyecek ve ForumAdası var oldukça her daim buraya yönlü kalacaktır. Rica ederim.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı