Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2024, 13:22   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Ada Paperhouses | Büyük Britanya

Paperhouses | Büyük Britanya



Birkaç yıl önce İngiltere'de ilk kez Paperhouses adlı çok hafif bir konut kavramı tanıtıldı. Londra tasarım ve mimarlık stüdyosu Carl Turner Architects, bu projeyi biraz düzeltti ve kayan evlerin bir modelini sundu. Bu kadar alışılmadık bir konut yaratma fikrinin, Avrupa'da daha sık sel baskını meydana geldiği için çok alakalı olduğu ortaya çıktı.
forumlar, genel forum sitesi forumadasi.com
Paperhouses, Büyük BritanyaYüzen evler yaratma fikri tasarım stüdyosu sahibi Karl Turner'a aittir. Küçük ışıklı evlerin, sürekli kimi halde kalmalarını sağlayacak özel kauçuk paletlere yerleştirilmesi önerilir. Her ev, özel fotoelektrik paneller de dahil olmak üzere özerk bir sistemle donatılmış olacak. Isıtıcının yanı sıra elektrik enerjisi üretecekler.

Her evin topraklarında, canlı bitkilerle dekore edilecek olan açık terasların donatılması planlanmaktadır. Muhtemelen çok yakında ilk houseboats Paperhouses'dan biri şehirlerden birinin kanalında veya bir gölde kurulacaktır. Projenin temel nüanslarından biri, soğuk mevsimlerde bu konutların kullanılma olasılığını koruyor ancak bu sorun profesyonel Londra mimarları tarafından çözülebilir.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı