Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2024, 13:28   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Ada Jules Undersea Lodge | ABD

Jules Undersea Lodge | ABD



ABD'nin Key Largo bölgesinde efsanevi bir sualtı Jules 'Undersea Lodge otel bulunur. Geçmişi, geçen yüzyılın 70'li yıllarına dayanıyor. Başlangıçta, bugün tek otel odası olan su altı bina, bir laboratuar olarak hizmet etti ve bir araştırmacı Ian Koblick'e aitti. Daha sonra, sualtı yapımı orijinal işlevini kaybetti ve otele dönüştürüldü.
forumlar, genel forum sitesi forumadasi.com
Bugün otel, iki yatak odası, modern bir banyo ve küçük bir oturma odası bulunan tek bir süit sunmaktadır. Jules 'Undersea Lodge otel tamamen su altındadır, bu nedenle yalnızca dalış ekipmanları ile girebilirsiniz. Alışılmadık otelde bulunan süit, ilgilenenlere, daha önce hiç yaşamayanlara bile kiralanabilir. Misafirler için dalış konusunda özel bir hazırlık dersi verdikten sonra eğitmen eşliğinde kendilerini sokup sonunda otele gidebilirler.

Otelin özelliğine rağmen, konuklarına tipik ek hizmetler sunmaktadır. Böylece odadaki çiçek veya spesiyaliteleri sipariş edebilirsiniz. Spor dalgıçları teslimat ile ilgileniyorlar. Jules 'Undersea Lodge, sadece basit bir çevre dostu otel değil. Sadece çevre dostu değil, aynı zamanda deniz faunasının korunmasına da paha biçilmez katkıda bulunuyor. Sualtı inşaatları yapay bir resif görevi görür ve böylece deniz sakinleri için konforlu bir yaşam koşulları sağlar.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı