Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2024, 00:00   #1
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Doğum Günün Kutlu Olsun Zeze

Doğum Günün Kutlu Olsun Zeze

Bendeki yerini ve kıymetini biliyorsun zaten. Bunu daha önce de bilahare çok ifade ettim, yeri geldiğinde forum üzerinden de belirttim. Sen seversin hislerini uzun uzun betimlemeyi ama ben makale yazmıyorsam öyle -en azından senin kadar- çok kullanmam düşünceyi geliştirme yollarını. Hem zaten muhatabıma birebir söylemeyi, ki o söyleyeceklerim ve muhatabım özel birisiyse, daha ziyade tercih ederim.

Dile kolay 4 yıl oldu biz tanışalı ve tanışıklığımızın üzerinden de hemen hemen dört doğum günün geçti. Doğum gününe ilişkin birebir yüz yüze bir kutlama yapamamış olmamızın büyük bir eksiklik olduğunu kabul ediyorum. Ancak senin böyle şeylere haddinden fazla önem vermeyen, şekilcilikle işi olmayan bir yapıya sahip oluşunla bu eksikliğin şiddetini yine hafifletiyorum.

Hayat ne garip? Arkadaş olarak da, yakın olarak da, nişanlı olarak da geçirdiğimiz yıllara bir yeni 9 Mart ekliyoruz. Herhangi bir sıfatımız olmadan bile birbirimize olan sevgimiz, saygımız hep daim oldu ve olacak. Önemli olan da bence bu aslında ^^

Her zaman, her şeyin, ama her şeyin en iyisini hep hak eden naif bir öz yüreksin. Bu yüzden senin bundan sonraki yaşamının da kalbin gibi ürkek, ama bir o kadar da farkındalık sahibi ve bilinçli dengeyi her zaman bu kadar iyi yönetebildiğin, istek ve temennilerinin eksiksiz gerçekleştiği, hak ettiğin huzurun ve mutluluğun ömründen eksik olmadığı bir yaşamı yeni yaşında ve hayatının sonuna dek sürdürmeni dilerim. Doğum günün kutlu olsun!

İyi ki doğdun, iyi ki varsın @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!].

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı