10 Mart 2024, 01:25
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Doğum Günün Kutlu Olsun Zeze
Alıntı:
Worgen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Teşekkür ederim
Alıntı:
mamihlapinatapai kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Nice mutlu senelere
|
Teşekkür ederim adaşım
Alıntı:
Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] buradan da doğum gününü kutlarım. Benim için yerin çok ayrı ve özel bunu biliyorsun. İyi ki tanıdım seni, iyi ki dostumsun. Sevdiklerinle birlikte hayırlı, sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim. Bugün ettigin tüm hayırlı dualarının kabul olacağı ve ömrün boyunca hayatından mutluluğun eksik olmayacağı uzun bir omür dilerim. İyi ki doğdun
|
Teşekkür ederim canım benim, güzel dileklerin için, her şey için teşekkürler. Sende hep mutlu ol e mi
Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] değerli insan,bu platformlarda bulunup reelde tanıştığım,iyiliğinden ve dürüstlüğünden şüphe etmediğim nadir insanlardansın.Tüm kalbimle bilmeni isterim ki hayatının her alanında güzellikler ve başarıların seni bulmasını dilerim.
Nice mutlu ömürlerin olsun.
|
Bu benim konum olmasaydı bende senin için dileklerimi iletirdim ama bu benim konum artık senin doğum gününde iletirim
Şaka bir yana, güzel dileklerin için ve Ankara'da bizi güzel ağırladığın için ayrıca teşekkür ederim.
|
|
Alıntı
|