Sen iyice kabak tadı vermeye başladın artık. Neden sürekli başta ben olmak üzere birilerinde açık aramak ve bunu satırlarca anlatmak gibi saçma bir davranış gösteriyorsun? Kendi geride kalmışlıkların mı var? Psikolojik bir dayanağı mı bulunuyor bu durumunun acaba diye düşünmeye başladım. Ben senin ustan da değilim, çırağın da değilim, herhangi bir yarışmada rekabet ettiğin rakibin de değilim. Örtülü veya açıktan yıllardır gerçekleştirdiğin bu anlamsız davranışa artık bir son verirsen iyi olur.
Tenezzül edip senin herhangi bir sitene kaydolmadım, tenezzül edip herhangi bir mecrada seninle ilgili olumlu ya da olumsuz herhangi bir yorumda bulunmadım. Tüm bunların yanında "ukala, kendini beğenmiş, egoist" algılanmamak için de ne zaman fikir danışsan yahut bir şey sorsan yanıt vermekten de imtina etmedim. Bunu da mı yalanlayacaksın yoksa?
Peki sen? Biraz yakın geçmişe gidip hatırlayalım;
Zamanında yazdıklarınla şimdi ki değiştirdiğin söylemlerin büyük bir tezat oluşturuyor, haberin olsun. Ha; şimdi kalkıp buna da "oyundu, plandı, manipülasyondu" diyebilirsin. Valla bana hava hoş. Kendin yazıp kendin bozduğun için tutarsız görünen, küçük düşen sen oluyorsun.
Bu arada ben mühendis ya da bilgisayar programcısı falan da değilim. Evet; üniversite dönemlerinde asıl mesleğime başlamadan önce çeşitli freelancer hizmetler sunduğum oldu, bunları da burada açıklamaya yine ihtiyacı olacak biri de değilim. Senin dediğin gibi olsun, senin gönlün olsun ben standart bir panel kullanıcısıyım. Bak kabul ettim. Huzura erdiysen artık bu saçmalığa bir son verebilirsek ve işine bakarsan daha doğru olur senin için.
Son olarak; tüm vBulletin forumların mesaj tablosunu okuyabildiğini söyleyerek kendini kandırmaya ve beni kendine güldürmeye devam et. Ciddiyim. Arada saçmalıklarını okuyup çok eğleniyorum ancak her şeyin fazlasının zarar olduğunu da kanıksamanı diliyorum. Hoş kal.