Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2024, 22:28   #5
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: AKP'ye 20 sene oy veren kişiden İmamoğlu'na: Hakkınızı helal edin,CHP’ye oy ve

Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Tek icarratı buymuş helal olsun

İstabulun içine eden İski iett gibi kurumları batıran yapılmış metro istasyonlarını dolduran bir merto istasyonunu açmaya gücü yetmeyip devletin açılmasına yüzü kızarmayan millet kar belası ile uğraşırken ulaşım felç olmuş iken rakı masalarından poz veren ne zaman İstanbul kilit iken beyfendi tatillerde gezerken ,

Genel seçimde Chp eş başkanı gibi şehir şehir gezen sadece kendi görevini unutan Eko başkan engün tecrubesi kargalar bile gülüyorda sen kör olarak bakmaya devam et Üstad..

Mansur başkan görüşüme ters olsada adamı ben takdir ediyorum çalışmalarını gerçekten güzel çalışıyor hakı-kını veiririm

Ben objektifim çünkü senin gibi işime gelmediğiinde gözümü kapamam Üstad...

Çok fazla A haber izliyorsun galba.

İETT hep zarar eden bir kurum zaten. Zamanında Kadir Topbaş'ın açıklaması;
''bahsettiğim gibi iett ayda 12 milyon lira yani 12 trilyon lira her ay zarar etmekte. bir miktar çok cüzi zam yapıldı ama bunu karşılamıyor.''

Yani saldıracaksan başka kapıdan saldır. Kendi kalene gol atma .

Metro olayında ise AKP ağzı ile konuşma rica ediyorum. Ben doğma büyüme İstanbulluyum. AKP'nin üzerine beton diktiği, iptal ettiği, yarım bıraktığı veya sadece tabela koyduğu hatları tamamladı adam. Bu mantıkla Avrasya ve Marmaray da AKP ve RTE'ye ait değil. Zira DSP ve Ecevit zamanında projelendirildi. Geçin bu goygoyu. O an iktidar vs. yönetim kimde ise puan ona yazılır .

İmamoğlu güzel projeler yaptı. Anlatacaktım ama vazgeçtim.

Sen yoluna devam et kardeş. Kurum gibileri sana yakışanlar

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı