21 Mart 2024, 00:53
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Öyleyse iyi ki varsın @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] diyerek bu muhabbeti noktalıyorum. ^^
Her zaman söyledim, bir kez daha tekrarlıyorum. Bir gün evlenecek olursam bu kişi sadece ve sadece @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] olabilir. Onun gibi masum seven, gerçek seven, tüm benliğiyle gerçek başka kimseye itimatım yok! Bu şüpheciliğe ben evrilmedim, hayat ve insanlar sağ olsun. Dünya maalesef kötü bir yer ancak güzellikleriyle yaşamın kıymetini bilmek de sanırım bizlere bahşedilen yegane armağan.
|
Ne diyeceğimi bilmiyorum, geç mi karşılaştık erken mi? Erken karşılaşsaydık belki bambaşka güzellikler olurdu hayatımızda. Belkide tamda bu zamanda karşılaşmamız gerekiyordu, hayatı mantığımıza oturttuğumuz, eğriyi doğruyu ayırt ettiğimiz bu dönemde.
İnsanlar çok kötü, hayatta, sevmekte bu kadar ucuz olmamalı. Sahte sevgi sözcükleri sarf edenler yüzünden insanların hayata güveni sönüyor. Sevgiye olan inançları yok olup gidiyor. Böyle insanlar birbirlerine denk düşüp, birbirlerini yok etseler, dünya kurtulurdu. Sevgi kazanırdı belki
Ama böyle sevgi nedir bilmeyen, kötü kalpli insanlar, her zaman kişiliklerini saklayıp, başkası gibi olup başka kimliklerle sahte kişiliklerle, çift kişilikli olarak hayat sürüp, hayatlarını karaktersiz olarak sürdürmeye mahkumlar. Böyleleri şizofren midir, yoksa sosyopat mı bi fikrim yok. Ama bildiğim bir şey var, bu tam bir karaktersizlik örneği. İnsanlık dışı.
Egoyu sevmem ama hümanist geçinip egoist olanlar yanında azıcık kendimi senin övgünle şımartarak, iyi ki varım o zaman diyorum ve sende iyi ki varsın diye ekliyorum. O zaman kalp kalp kalp
|
|
Alıntı
|