Merkür geri giderken ilişkilerinize önemli bir şekilde etki etmeye devam ediyor. Partnerinizle veya eşinizle aranızda yaşayacağınız problemler, aşk hayatınızda da sizi kuşkuya sürükleyebilir. Aileniz ve patronlarınız sizin hayatınıza müdahale edebilirler. Karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara da sürüklenebilirsiniz. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine, çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Aşkın size sunacağı güzellikleri reddetmeyeceğiniz bir dönem. Yine sizi tehdit eden unsurları da unutmayın ve sosyal yaşantınızda bencilliğe dönüşen davranışların size bazı fırsatları kaybettirebileceğini hatırlayın.
Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem fakat çalışma yaşantınızdaki yoğun temponuzda aşırıya kaçmaktan kaçının. 8 Nisan'da Güneş tutulması, kariyer evinizde gerçekleşiyor. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz.
Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Bazılarınız alıştıkları evlerden ayrılma veya iş değiştirme planları yapmak isteyecekler. Fakat bu konuda geniş sosyal çevrenizden destek almak isteyeceğiniz kesin ve size gönüllü yardım edeceklerinden emin olun. Yine bazılarınız da eğitim ve öğretim için şehir değiştirebilir; taşınma sorunları yaşayabilirler. Tüm bunlar sizde mutlu olaylar zincirini oluşturacak ve yoğun bir ay yaşamanıza neden olacak.