Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2024, 00:02   #15
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yerel Seçim 2024

Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Üstad farkındamısın bilmiyorum ben hakkaniyetle baklıyorum senin gibi kapatmıyorum gözlerimi

Mansur başkanı zaten tebrik ettim adam çalışması ve hizmeti ile haketti helal olsun ...

Fon atardığınız HALK tv den alırsan haberi böyle garipleri oynarsın metrolara beton döken Ekrem başkandı bir daha araştır istersen..

Ve beceremedği merto istasyonuna bakanlık bitirdi ve bitiremedği diğer projeleri.

Demek o kadar sene de Kent lokantısı açtı vay be büyük hizmet !.

Yo birde Kemal dedemizle törenle açtığı çeşme vardı yakıştıramadım sana nasıl unutursun
Mansur Yavaş: "Biz asfalt beton belediyeciliği yapmıyoruz. Biz insanlarımızın yatağına aç girmemesi ve okumayan öğrencinin kalmaması için çalışıyoruz."

Demişti. İsabet bir söylem. Benim yıllardır dile getirdiğim hadise.

AKP yapması gereken şeyleri korkunç medya gücü ve kara propaganda ile şova dönüştürdüğü için insanlar icraati beton ve asfalta indirgedi. Köprü ve yol sandı.

Ekrem ve Mansur başkanlar bunu yıktı. Sosyal belediyecilik yapıyor ikisi de.

Konu Ekrem olduğu için oradan izah edeyim;
Adamın HALK SÜT olayı zaten en büyük olay. Ha keza KENT LOKANTASI da.
Zaten seçimden önce halkın arasına karıştığı videolarda, AKEPE seçmeninin hemen hepsi şu iki kriterden dolayı adama sarılıp, binlerce kez teşekkür ediyordu.
Bir de kreş olayı var.

Senin mantığına göre Mansur da bir halt yemedi. Adam bir santim metro yapmadı. Kadınlara ped dağıtıp duruyor. Bu mu belediyecilik. Ama bu işte .

Ben İstanbul’da idim. AKEPE 11 metro projesinin üzerine beton döküp, yapmam dedi ve yıllarca çürümeye terk etti.
İmamoğlu gelince bir çoğuna başlandı. Komik olan öyle yapınca yarısına AKEPE çöktü ve Ulaştırma Bakanlığına devretti. Hattta şu rezalet ve kepazeliğe bile imza attılar.

Kurtköy ve Sultanbeyli metrolarını yıllarca takip edip beklemiştim. AKEPE 10 yılda yapmadı ve yapamadı. CHP orayı alınca özellikle pandemide hız kazandı ve bitirdiler. Ama Ulaştırma bakanlığı hemen çöktü . (Kurtköy'e. Ki, orası efsane zaten. Ulaştırmada idi yapamadılar, İBB'ye devredildi. Sonra CHP alınca yapmaya başladı, bitimine az hala Ulaştırma çöktü ve biz yaptık dedi

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı