Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2024, 11:40   #6793
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Allecra kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bayramın 1. ve 2. Günü Sakarya'dan dayımlar geldi. Sultanahmet , Emınönü , Karaköy , Galata filan gezdirmek istediler yiğenlerimi. Ben nasil bu gaflete düştüm bilmiyorum. Araba ile bir yere gitmek imkansizdi hadi onu parkettik.. Yolda yürümek mümkün değil vicik vicik insan her yer bu kabataşa giden tramvaylara binme hatasi yaptik ben indim diğerleri inemedi filan.. Halimiz içler acısıydı. Ben bu yaşıma kadar böyle rezillik yaşamadım. Normalde de hic sevmem oralari ssjxjs çok uzun süre gitmem sanirim zjxjs
Biz de eskiden İstanbul'da yaşıyorduk taşındık oradan. Yaklaşık 10-12 sene önce falan bile bayramlarda iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalığı vardı İstanbul'un. Şimdi hiç düşünemiyorum ne hale gelmiştir.
Ama artık Türk vatandaşları dışında da bir nüfus var Türkiye'nin her yerinde. Ve bu kalabalığın biraz sebebi de onlar.
Dün bende dedim çıkayım az hava alayım, tek başıma gezme gafletine düştüm 5 dakikalık bir caddeyi 40 dakikada geçtik öyle söylim
Türk'ten çok Suriye'lileri gördüm her yerdeler, inanılmaz derecede. Otobüsler bedava ya, bir de bizden çok sahiplenmişler her yeri.
Sanırım bayramlarda bende kafamı dışarı çıkarmam daha

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı