Şeyma Korkmaz Kimdir? | Türk Oyuncu
Şeyma Korkmaz Kimdir? | Türk Oyuncu

Şeyma Korkmaz, 20 Aralık 1988’de Eskişehir’de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Genç oyuncu, ilköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi.
forumlar, genel forum sitesi forumadasi.com
Okul yıllarında Volkan Sezai Suda ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde ‘Yağmur’ karakteriyle oyunculuğa başladı. Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide ‘Feride’ karakteriyle adını duyurdu.Şeyma Korkmaz, 2019 yılında Beni Affet dizi setinde tanıştığı Cüneyt Mete ile evlendi.
Rol Aldığı Film ve Diziler:- Bir Küçük Gün Işığı (Sude, TV Dizisi 2022)
- Kuruluş: Osman (Prenses Mari, TV Dizisi 2022)
- Beni Affet (8 Sezon, Feride/Melek Güner, TV Dizisi 2011-2018)
- Öyle ya da Böyle (Peri, Sinema Filmi 2015)
- Hayata Beş Kala (Yağmur, TV Dizisi 2011)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|