Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2024, 14:08   #6801
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bilişim ve yazılım konusunda benden bişiler kapmış olmana sevindim.
Şimdi benim araştırmacı ve bir şeyi yapana kadar emek veren yapımı da hesaba katmak lazım ama
Şöyle panel kullanımını sen anlattın mı kolaylıkla her şeyin yerini bulur yaparım dimi. Bir de içini kendim çözüp, eklemeler yapabiliyorsam ve sana sormadan öğrendiysem yerlerini, o zaman bu kendim kullanmayı öğrenmişim demektir, diye düşün
Şu an benim durumumda öyle

Muhasebe programcısı adamdan sene sonu enflasyon ayarlamaları için destek hizmeti istedik güya bayramdan önce geldi, en önemli şeyin olmadığını öğrendik, güya kartlardan çekiyor tutarları dedi o da bizim işimize yaramıyor. Diğer şeyleri anlatması, o şey olmadıktan sonra anlamsız.
Kartlardan çekilen rakamlar değil, asıl muhasebe hesaplarındaki tutarı çeksin istiyoruz biz. Her neyse, bilançoyu falan oluşturdum her işlemim bitti, artık enflasyon muhasebesini hesaplama kısmındayım ve manuel olarak yapmak yorucu olacaktı. O ayarı buldum ve benim excel üzerinde hesapladığım rakamla tutuyor, olay bu yani

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı