Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2024, 15:44   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Volume ForumAdası'na Spotify'dan Nasıl Müzik ve Playlist Eklenir?

ForumAdası'na Spotify'dan Nasıl Müzik ve Playlist Eklenir?

1. Spotify'da dinlediğimiz müziği açıyoruz, sağ tarafında yer alan "..." şeklindeki işarete tıklıyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)
forumlar, güncel forum sitesi forumadasi.com


2. "..." şeklindeki işarete tıkladıktan sonra, sırasıyla "Paylaş", ardından "Şarkı bağlantısını kopyala" ya tıklıyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



3. Şarkı bağlantısını kopyala dediğimizde forumda paylaşacağımız Url'yi almış olduk. Forumda dinlediğimiz şarkıyı hangi konuda paylaşacaksak, o konu içerisine geliyoruz. Mesaj yazma alanında yer alan; spotify butonuna tıklıyoruz. Tıkladığımızda mesaj alanına spotify kodu geliyor. Spotify'dan kopyaladığımız bağlantı urlsini bu kod arasına ekliyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



4. Eklediğimiz url ile maalesef müziğimiz hemen eklenmiyor. Görselde göreceğiniz üzere, https ile başlayan kısımdan, track yazısına kadar olan kısmı temizliyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



5. Az önce track yazısına kadar url mizi silmiştik. Şimdi de, "?si" ile başlayan kısımla birlikte devamındaki url'yi tamamen siliyoruz.(Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



6. Son olarak yapmamız gereken; track yazısının yanında yer alan "/" işareti yerine ":" işaretini eklememiz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



7. Ve sonuç; mesajınızı önizleme yapıp, son halini görüntüleyip, forumda paylaşabilirsiniz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)




Paylaştığım örnek müziği de buradan bulabilirsiniz; [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı