Alıntı:
Siyah kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Uzun uğraşlar sonucu başardım ama bunu direkt link kopayalamakla yapamıyorsak bence bir esprisi kalmıyor.
Ek olarak galiba şarkının tamamını çalmıyor.
|
Kodu entegre ederken benim de dikkatimi kullanıcıların zorlanacak olması çekmişti, şarkıyı baştan çalmamasını da @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] söyledi. Şarkının tamamını çalmaması sanırım premium olmayışından kaynaklı -yani Spotify taraflı- bir durum, diğeri için çalışma yapacağım.
Bu BB kodu daha önce @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile birlikte teknik yönetici olduğumuz farklı forumlara kurmuştuk, daha doğrusu ben uğraşmadım; Bahtiyar kurmuştu. Ben ilk defa buraya kurdum Twitter ve Instagram embedlerini @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile halletmişken. Ancak XenForo'da olduğu gibi tüm sosyal medya paylaşımlarını direkt bağlantı ile çekecek bir şey şart, bu vBulletin 3 için yok. Yani var da ta 2008-2009'larda kodlamışlar,
vB 3 eski bir yapı zaten.
Şimdilik böyle idare edelim, ilk fırsatta 2024 model bir güncelleme geçeceğim.