Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2024, 11:46   #1
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Kağıt Kalem Seda Bakan ile Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği

Seda Bakan ile Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği

Ünlü oyuncu Seda Bakan, Berfu Yenenler'in programına konuk oldu. İkili arasında 'baby shower' polemiği yaşandı. Bakan, "Bizim kültürümüze aykırı" derken, Yenenler ise bu etkinliği savundu
forumlar, güncel forum sitesi forumadasi.com
Berfu Yenenler, YouTube kanalında Seda Bakan'ı ağırladı. Programda Seda Bakan ile Berfu Yenenler arasındaki 'baby shower' tartışması sosyal medya platformu X'te gündem oldu.

"BİZİM KÜLTÜRÜMÜZE AYKIRI"
Seda Bakan, "Ne o öyle herkesten hediye beklemek... Çok ayıp değil mi? Ben kimseye 'bana hediye getirin' diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı. Gelen zaten eli boş gelmiyor ki" dedi.

Berfu Yenenler; "Ben o kültürü hemen sahiplenirim. Çok pahalı... Ama doğru dolulukta gelmesi lâzım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor." dediği esnada, Seda Bakan araya girerek, "Baby shower yapacağına bebeğinin eksiklerini al bence" ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberturk

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı