Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2024, 21:04   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
İnstagram ForumAdası'na Instagram'dan Post Nasıl Paylaşılır?

ForumAdası'na Instagram'dan Post Nasıl Paylaşılır?

1. Forumda paylaşmak istediğimiz içeriği, instagramda açıyoruz, sağ tarafında yer alan "..." şeklindeki işarete tıklıyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)
forumlar, genel forum sitesi forumadasi.com


2. "..." şeklindeki işarete tıkladıktan sonra, karşımıza instagramdaki gönderinin altında "Nerede paylaşacağını ve bağlantı vereceğini gör" ibaresi çıkmaktadır, oraya tıklıyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



3. "Nerede paylaşacağını ve bağlantı vereceğini gör" ibaresine tıkladığımızda yine aynı yerde farklı seçenekler karşımıza çıkacak. O seçenekler arasında "Bağlantıyı kopyala" diyoruz (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz. Görseldeki bulanık kısımlarda instagram arkadaşlarımız çıkıyor, tabii ben bulanıklaştırdım bilgiler görünmesin diye.)



4. İnstagramdan aldığımız gönderiyi hangi konuda paylaşacaksak, o konu içerisine geliyoruz. Mesaj yazma alanında yer alan; instagram butonuna tıklıyoruz. Tıkladığımızda mesaj alanına instagram kodu geliyor. İnstagramdan kopyaladığımız bağlantı urlsini bu kod arasına ekliyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



5. Eklediğimiz url ile maalesef gönderimiz görünmüyor. Görselde göreceğiniz üzere, https ile başlayan kısımdan, /p/ kodu da dahil olan kısma kadar temizliyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



6. Az önce /p/ koduna kadar url mizi silmiştik. Şimdi de, /p/ kodundan bir sonraki "/" işarete kadar aradaki kodları bırakıp; şu kısım oluyor; "/p/C6ZcJ9FLcRG/ kırmızı renkli seçtiğim kod alanını bırakıp /? şeklinde devam eden, url'nin kalanını siliyoruz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



7. İşlem bu kadar ve sonuç; mesajınızı önizleme yapıp, instagram postunuzun görünürlüğünü kontrol ettikten sonra forumda paylaşabilirsiniz. (Aşağıdaki görselde örneği bulabilirsiniz)



Örnek instagram paylaşımıyla ilgili konu: [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı