04 Mayıs 2024, 10:32
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Karahindiba Masumluğunda Çocuksu Kalbim
Kabul et günlüğüm, bu kez daha erken geldim
Tuhafım.
Tuhaf hissediyorum.
Tam sana mazi kalbimde yaradır yazacaktım. Bu şarkı geldi aklıma.
Hadi birlikte dinleyelim.
O değil de maziye girmeyelim, çıkamayız.
Ben maziden ziyade, hayallerin içinde savruluyorum
Duygusallıkta var, sonra hayal ederken böyle o hayalin mutluluğuyla huzur sarıyor içimi,
Sonra o huzur yerini aniden duygusallığa bırakıyor.
Garip bir duygu.
Zaten biz Balık burçları garibiz değil mi?
Her şeye duygulanma potansiyelimiz yüksek. Mesela köpeğe çarpan araba köpeği öylece bırakmayıp veterinere götürmüş. Sabah sabah bu haber okuyunca duygulandırdı beni. Gece, gündüz, sabah fark etmiyor, duygulanmaya...
Bazen bakıyorum içimdeki küçük kız hala orada.
Bazen bakıyorum merhamet duygum, iyimserliğim, o saflığım daha gitmemiş benimle.
Bazen bakıyorum, kendimi tanıyamıyorum, o saflıktan sıyrılmış, gerçeklerle yüzleşince, birden sert duvarlar ören biri oluveriyorum. İyimserlik yerini, katılığa bırakıyor aniden.
Bazen öyle durumlarda, o kadar saf olmasaydım, belki öyle duvarları olan birine dönüşmezdim diyorum.
Sonra bazen, hala o iyimser, saf yanımın olması, merhamet duygumun beni bırakmaması nedense tarifsiz huzur veriyor.
Hayatın beni, karakterimi değiştirmemiş olması içten içe mutlu ediyor. Her ne kadar yaşadığım olumsuz olaylar beni, kızdırsa, kırsa da...
Bu arada günlüğüm yağmur yağıyor, acayip hem de.
Dün iş yerinde çok korkmuştum, çünkü iş yerinde yine bir takım su baskınları vuku bulduğu için, huzursuzdum.
Ama evdeyken yağmur yağınca, kendimi güvende hissediyorum.
Şu an pencerenin önüne attım ufak bir masa, hem foruma bakıp bir yandan kahvemi yudumlarken, bir yandan da yağmurun sesini dinliyorum.
Yalnız bir şeyler eksik günlüğüm, eksik ve yarım...
Onu şimdi burada yazmim...
Hayaller ve hayatlar diyip, noktalıyorum.
Bir dahaki satırlarda buluşmak üzere...
Şuraya bir şarkı daha bırakıp öyle gideyim.
|
|
|