Konu: Diamond Tema
Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Haziran 2024, 10:56   #1
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Diamond Tema

Diamond Tema

Gündeme düşmeseydi kim olduğunu hiçbir zaman bilmeyeceğim biri. Hakkında yakalama kararı çıkmasına sebep olan sosyal medya kanalında ki Asrın Tok ile şeriat tartışmalarında vuku bulan söylemlerin, içeriye alınmasına sebep nitelikte olmadığını düşünüyorum. Müslümanım, Diamond agnostik diye de haksızlığa göz yumacak biri değilim.

Tartıştığı Asrın Tok adlı kişinin ne kadar boş biri olduğunu gördüm. Asıl Allah'a küfreden, alkol alan kendisi değilmiş gibi şeriat savunuculuğu yapmaya kalkıp, değil savunmak İslamiyetin şerefini iki paralık yapıyor.

Sonra Diamond Tema hadislerden örnek verince, hakaretten yakalama kararı çıkarılıyor hakkında.
Çokta yorum yapmak istemiyorum. Delinin biri kuyuya bir taş atıyor, sonra kırk akıllı çıkaramıyor.

Bu ülkede din daha çok tartışılır. Daha çok su kaldırır. Oysa tartışmaya konu olmaması gereken bir konu. İnanç kalpten gelir, insan kalpten Allah'ı bulur.
İnancın siyaseti, tartışması olmaz bana göre. İnançta ibadette bu yüzden gizli olmalıdır.

Bir gün umarım inancımızın bu kadar ayak altında olmadığı, dile dolanmadığı günleri görebiliriz.

Alıntı