Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2024, 00:00   #1
Çevrimdışı
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Exclamation ForumAdası 2 Yaşında!

ForumAdası 2 Yaşında!

Aylar öncesinden planlamalarına ve hazırlık çalışmalarına başladığımız ForumAdası, açılışını tam 2 yıl önce; bugün gerçekleştirmişti. 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen bu ivmeli açılışa gitmek isterseniz sizi şöyle alalım: [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Kadim dostum @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'ün konu başlığında da yapmış olduğu kalite vurgusu forumun tüm süreçlerinde kendisini hissettiren baş unsur oldu. Her ne kadar doğrudan öncülü diyemesek de 2017-2021 yılları arasında kurduğumuz, yönettiğimiz, yine başarılı işler gerçekleştirdiğimiz ve dahi ForumAdası alan adını seçerken bile atıf yaptığımız o eski forumumuzda olduğu gibi burada da elimizden geldiğince adil, yenilikçi, huzurlu ve “kaliteli” bir ortam tesis etme amacında olduk.

2022 yılında açılmış bir forum için, özellikle ilk yıl genel forum özlemi taşıyanların çığlığı, sığınağı, ilk durağı olduk. Son bir yılı biraz daha durağan geçirdiğimizi kabul ediyoruz, ancak bugünden itibaren ikinci yaşımızı kutlayıp 3. yılımıza girerken; yalnızca teknik devrimlerle değil, etkileşimi de yeniden eski seviyelerine, hatta eskisinden bile çok daha iyiye yükseltecek yeni çalışmalar ve projeler ile karşınızda olacağımızı da buradan müjdelemek istiyoruz.

Özellikle ben, kendi adıma adli tatilin de önümüzdeki ay girecek olmasıyla forum ile ilgilenmek için daha fazla vakit bulabileceğim. Şimdiye kadar burada efektif bir yöneticilik sergilemeyip, pek fazla kişiyi geri çağırmadım ya da aktif olmaları için baskı yapmadım. Ama biraz elimizi taşın altına koymamız gerekecek sanırım. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] dostumun da artık evlenmesinden dolayı biraz daha vakti azaldığından, onun yokluğunu ve eksikliğini de doldurmak için daha efektif hareket etmem gerektiğini fark ettim. Bu ve dahasıyla, ForumAdası üçüncü yılına girerken, yeniden küllerinden doğacak ve @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] gibi her gün bıkmadan, yılmadan emek vermeyi sürdüren yöneticilerimizin de emeklerinin daha fazla karşılık bulması için zaten zirvede olan SEO değerlerimizi de katlayacak çalışmaları da hızlandıracağız.

Sözü daha fazla uzatmayayım. İyi ki doğdun, iyi ki kuruldun, iyi ki forumseverlerin nostaljik genel forum özlemini gideren yegane platform oldun ForumAdası! Yaşamın bile sonlu olduğu bu dünyada, sonsuzluğun ve sürekliliğin için elinden gelenin fazlasını yapacak özverideki kişilere emanetsin; tüm kullanıcılarınca bilinsin!


  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı