Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2024, 13:32   #1
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Talking İmamoğlu ve Yavaş'ın AKP'nin SGK Borcu Kumpasına Tepkileri

İmamoğlu ve Yavaş'ın AKP'nin SGK Borcu Kumpasına Tepkileri

Beni ve muhtemelen bir çok kişiyi epey şaşırtmış ve ters köşe yapmış tepkilerdir .

Zira İmamoğlu'nun çıkıp atar gider yapması beklenirken, elini masaya vurup esip gürlemesi beklenirken; Mansur Yavaş'ın da mülayim takılıp tamam demesi, susması ve neyse parası veririz demesi bekleniyordu.

Ama tam tersi oldu .

İmamoğlu çıkıp neyse parası verelim, dekontu hazırlayın geliyoruz minvalinde cevap verdi. Ardından da pek laf etmedi.
Yavaş ise basın toplantısı yapıp esip gürledi. AKP'nin içinden geçti. Bu adamı ilk defa bu kadar sinirli ve öfkeli gördüm. Ha keza ilk defa bu kadar siyaset yapıp, net şekilde AKP ve RTE'yi tokatladığını gördüm .

Gerçekten ilginç geldi bana . Sen ne diyorsun @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

++

SGK borç olayı ayrı bir rezalet zaten. 22 sene bu borç için ağızlarını açmadılar ta ki 31 Martta küsküyü yiyip, belediyelerin yüzde 70'ini kaybedene kadar.

Bir de çıkıp en borçlu 5 CHP belediyesi diyorlar. Ama AKP'den bahsetmiyorlar.

Zaten o borçların çoğu AKP'den kalma borçlar. Öyle olmasa bile 22 sene susup, şimdi bunu masaya yatırmak art niyettir zaten.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı