Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2024, 01:17   #158
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Karahindiba Masumluğunda Çocuksu Kalbim

Yoruldum çok. Üfleseler yıkıldım, yıkılıcam günlük.
Eski enerjim yok, çabuk bitkin düşüyorum.
Ama en çokta herkesin kulaklarını tıkaması, kalplerinin görmemesi yoruyor be günlük.
Ben kimseye istesem de kulaklarımı tıkayamıyorum. Herkesin nazı bana geçiyor. Ama ben "a" desem dert oluyor.
Yoktan yere kaç kere kırılıyorum sayamıyorum artık.
İki gündür kursta bayılmama ramak kalıyor. Neden bilmiyorum nefes alamıyorum, soğuk terler döküyorum, kalbimi sıkıyorlar gibi hissediyorum.
Tansiyonumda evden çıkarken düşüktü ama bir şey yapamadım kurs saati geçecekti.
Zaten nefes alamazken, kurstan çıkınca eve gelmedim az kendime gelirim açılırım diye, markete doğru yürüdüm, bir iki bir şey alırım hem hava alırım dedim.
Evi arıyorum bir şey lazım mı, şunu alayım mı, trip işitiyorum.
Benim kendimi kötü hissetme lüksüm yok mu?
Muhtemelen kan değerlerim de düşük, çünkü aşırı güçsüz ve tükenmiş hissediyorum.
Can havliyle derler ya, ha bir gayret diyerek ayakta durduğumun kimse farkında değil.
Keşke şu kursu sıkıştırmasaydım araya. Zaten evin enayisi benim.
Bende diyorum niye yarın değil de öbür gün gelecekler. Jetonum yeni düştü. Kurstan dolayı geciktiğim için, mutfaktaki işler de gecikiyor da ondan meğer...
Bugün o sıcağı çekmişim, işten kalkmış gelmiş, istediği işi halletmişim, emanetini aldıktan sonra bir de laf sokuyor.
Aslında cumartesi yemekleri erkenden halledip, akşam bir yere mi gitsem diye düşünmüyor değilim. Kendi kendilerine takılsınlar işte.
Moralim sıfır. Kalbim yorgun, ruhum yorgun, bedenim yorgun.
Artık insanlar birbirlerine içten bir şekilde nasılsın diye de sormuyor. Gerçi sorsalar sanırım ben anlatırken dağılırım hemen.
Zaten yine Kayahan'ın şarkısında ki gibiyim... "Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın" modundayım...
Tabi kendime tutunduğum cümlemde "Ha gayret"...
Yarın iş var ve enerjim yok. Beni de işten çıkarsalardı, bir süre yatardım, işsizlik maaşı alırdım, oh mis. O sürede yeni iş bakardım falan.
Çilem bitmiyordu

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.