Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!
Nasıl insanlarmışsınız bee...
Vay anasını...
Ömrü hayatımda görüp görebileceğim en kötü kalpli insanlar siz olabilirsiniz.
Ve hep öyle hatırlıcam.
Bekliyordum böyle bir şey olacağını, düşünüyordum, hatta hissetmiştim. Muhabbetini de yapmıştım benzer bir şeyin. Saçmaladığım düşünülse de, evet karşıma çıkmasını istemezdim ama tahmin ettiğim halde yine de şaşırıyor insan.
Belki içinizde "bu kadar da olmaz herhalde" diyebileceğim az da olsa bir insanlık kalmıştır diye umuyordum, ummak istiyordum ve kendimi telkin ediyordum.
Hayat tecrübesi derler ya, böyle bir tecrübe yaşamak istemezdim.
Sanırım insanın hayattan beklentileri neyse onla sınanıyor.
Huzur bırakmadınız resmen.
Aklım, hayalim, beynim almıyor bu çirkinliği.
Size iyiliği dokunmuş insanlara bu denli kötülük yapabilecek kadar nasıl kara bir kalbe sahipsiniz.
Hayatım boyunca kimseye beddua etmedim. Çünkü dilime yakıştırmadım hiçbir zaman.
Fakat hakkımı da helal etmedim. Gerçi bir tek ben değil, o kadar çok hakka girdiniz ki, belki bu dünyada her şeyin sahibi olup, bu dünyada cenneti yaşayabilirsiniz ama şunu biliyorum ve hissediyorum ki, öteki tarafta kul hakkından kafanızı kaldıramayacaksınız ve hakkına girdiğiniz herkes cehennemde ateşinize odun olacak...
Şu mübarek cuma gününde, sizi Allah'a havale ettim.
İnsanoğlu yaşattığını yaşamadan ölmez...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|