Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2024, 23:04   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Yonca Hafakan Hastalığına Ne İyi Gelir? | İyi Gelen Yiyecekler Nelerdir?

Hafakan Hastalığına Ne İyi Gelir? | İyi Gelen Yiyecekler Nelerdir?



ELMA
İçeriğinde sakinleştirici madde bulunduran elma, düzenli tüketildiğinde sinir hücrelerini kontrol eder. Bu sayede gergin sinirleri yatıştırarak kan basıncını dengeler. Uzmanlar günde en az bir tane tüketilmesini tavsiye ediyor.



NİLÜFER
Göllerde yetişen bu bitki içeriğinde lotus doymuş yağ barındırır. Bu yağ vücuttaki tüm toksinleri atar. Ayrıca içeriğinde B vitamini kompleksi barındıran nilüfer, hücrelerin mutasyona uğramasını önler. Bağışıklığı güçlendirir. Hafta da bir bardak nilüfer çayı içerek bu faydasından yararlanılabilinir.



NANE
Ferahlatıcı ve yatıştırıcı etkisi olduğundan sinirlerin deformasyonunu azaltır. Vücudun rahat nefes alma vermesine destek olur. Bu da vücuttaki oksijeni e kan dolaşımını destekleyerek kalp atışını kontrol eder. Nane çayı içilebilir ya da nane kremi enseye göğüse sürülerek de kullanılabilir.



ÇAY AĞACI YAĞI
Güçlü bir esansı olduğundan beyinin konstrasyonunu artırır. Beynin kuvvetlenmesi demek vücut içinde herhangi bir olumsuzluğa karşı tetikte olmak demektir. Bu yüzden beynin işlevselliğinin yüksek olması kalp atışına fayda sağlayabilir.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı