Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2024, 13:11   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Ada Varadero Beach | Küba

Varadero Beach | Küba



Küba'da unutulmaz bir tatil için inanılmaz güzel bir kumsal bulmak zor olmayacak. Harika bir seçenek, Varadero'nun popüler plajıdır. 19. yüzyılın sonlarında turistler arasında popüler olan eponymous köyünde yer alır. Beyaz kumla kaplı Varadero plajı, dünyanın en temiz ve en pitoresk bölgelerinden biridir. UNESCO Dünya Mirası Listesi olarak listelenebilecek olan bu tesis, sebebi buydu.
www.forumadasi.com
Müthiş popülaritesine rağmen, sahilde çok sayıda şezlong görmüyorsunuz. Bunun nedeni, sıcak bir günün ortasında bile rahatça sıcak olan benzersiz beyaz kum. Böylece sadece güneşin altında kum üzerinde yatabilirsiniz. Sahilde birkaç büyük otel var. Çalışanları sahil saflığını dikkatlice izliyor.

En popüler Küba plajlarından biri, yoğun ve kalabalık bir atmosferde dinlenmeyi seven turistleri mutlaka memnun edecektir. Doğru kıyılarında büyük hediyelik eşya tezgahlarının yanı sıra birkaç kafe ve donanımlı oyun alanları bulabilirler. Bir katamaranda geleneksel yürüyüşler ve sahil boyunca bir yatta romantik gezi de dahil olmak üzere çeşitli heyecan verici eğlence seçenekleri tatilcilere sunulmaktadır. Varadero tesisi, aile tatilleri için idealdir çünkü sığ kumlu plajı her zaman mükemmel bir şekilde ısınmaktadır.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı