Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2024, 12:25   #6
Beklenen Barbar
Albatros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Narin boğularak öldürülmüş!

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hiçbir zaman adamakıllı bilgi vermedikleri sürece, bu olay kafalarda soru işareti bırakmaya devam edecek.

Neymiş amca ile anne arasında ilişki varmış.
Yahu öyle bir şey olacak o köyde namus diye ortalık karışmaz mı?
Baba abisini ve eşini kurşun yağmuruna dizmez mi?
Televizyoncularda, dedikoducu mahalle kadınları gibi, açık kapı bulup oradan haber üretmeye bayılıyorlar.

Kızın bacağının kopmasına kadar bu derece vahşet bir olay, ailelerin birini değil, birilerini koruduğunu ve toplu istismarı düşündürüyor bana.

Küçücük kızın toplu istismar edilmesi, infial yaratır. Bu yüzden ortaya çıkmasını ya istemiyorlar yada henüz deliller olmadığı için bu ihtimal düşünülmüyor.
İşin içinde, kuzenlerden, abiye kadar tüm erkek çocuklar var. Buna o itirafçının oğlu da dahil.
Adam yoksa durduk yere sadece 200 bine cesedi alsın gömsün, paçasını kurtarmak istediği bir yakını var belli ki.
Onlar o topraklarda 200 bini rahatlıkla kazanırlar. 200 bin değil ev arsa bile almıyor.

Annenin açıklamalarında, oğlunun arkadaşlarıyla köpeğe zarar verdiklerini söylüyordu, orada yayın biplenmiş, daha sonrada yayın kesilmişti. Abinin kolunda yok narinin dnası çıktı, yok çıkmadı, bir haber farklı diyor, diğeri farklı diyor. Yayın yasağıyla birlikte zaten o kadar çok teori üretildi ki, gerçeklikten uzaklaştılar.

Bu işi netleştirseler de, netleştirmeseler de, bu işin sonucu istismar.
Ki Narin'i son gören arkadaşı da iyi görmemiş, oyun oynayalım dediğinde yorgunum oynamak istemiyorum demiş. Zaten sonrasında belli ki amca kızı buluyor ve ortaya çıkmasın diye ortadan kaldırıyorlar.

Araçta Narin'e ait istismar bulgusuna dair dnalara rastladılar ki, narin bulunmadan amcayı tutukladılar bence.

Kaç gündür bu haberleri takip etmekten psikolojim altüst oldu. Çocuklar ailesine güvenemeyecekte, kime güvenecek
O anne nasıl anne ki, tek bir gözyaşı bile dökmedi ya, dökmedi. En çok o yansın cehennemde... Eğer oğlunu koruyup, kızını ateşlere attıysa... Daha başka bir şey demiyorum

Abinin kolundaki diş izi ile alakalı tv kanalları büyük bi hata yaptı ve rapora göre izler Narin'e ait değil denildi bütün kanallarda.
Oysa az bi zahmet edip okusalar diş izi ile ilgili adli tıp raporu diş izleri Narin'e ait değil demiyordu, üzerinden fazla zaman geçtiği için tespit edilemedi deniyordu. Bizim ülkemizdeki haber kaynakları copy-paste yayıncısı olduğu için sırf bu yüzden dahi yayın yasağını ben de savundum. İşin sonunda anne-amca-abi üçgeninde birşeyler olduğunu düşünüyorum şahsen. Katil'in abi olma ihtimali bana göre daha yüksek.
Narin eğer anne ile amcayı uygunsuz bir vaziyette yakaladıysa duyulmasından korkup öldürmüş olabilirler ama ailenin hep birlikte cinayeti gizleme çabası bu tezi de boşa düşürüyor.

Sonrasında ise tüm ailenin bir karar alıp susmayı tercih ettiği belli.
80 hanelik köyün 60 hanesi aynı soyisime sahip. Geri kalan 20 hane de baskıdan korkup bilseler dahi sustular. Cesedin üzerlerine kalması ihtimalinden korktukları için de herkes hemen evlerine güvenlik kamerası taktırdı. Biri gelip cesedi bahçemize gömmesin diye.

Yani sonuç olarak o lanet köydeki herkes en başından beri herşeyi biliyordu ve ama baskıyla ama korkudan sustular.

Hepsine lanet olsun.

.

.

.

.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Burası, yüzyıl ara verse bile ata binince ne yöne gideceğini unutmamış olanların ülkesi...
  Alıntı