Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2024, 12:39   #7
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Narin boğularak öldürülmüş!

Alıntı:
Albatros kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster



Abinin kolundaki diş izi ile alakalı tv kanalları büyük bi hata yaptı ve rapora göre izler Narin'e ait değil denildi bütün kanallarda.
Oysa az bi zahmet edip okusalar diş izi ile ilgili adli tıp raporu diş izleri Narin'e ait değil demiyordu, üzerinden fazla zaman geçtiği için tespit edilemedi deniyordu. Bizim ülkemizdeki haber kaynakları copy-paste yayıncısı olduğu için sırf bu yüzden dahi yayın yasağını ben de savundum. İşin sonunda anne-amca-abi üçgeninde birşeyler olduğunu düşünüyorum şahsen. Katil'in abi olma ihtimali bana göre daha yüksek.
Narin eğer anne ile amcayı uygunsuz bir vaziyette yakaladıysa duyulmasından korkup öldürmüş olabilirler ama ailenin hep birlikte cinayeti gizleme çabası bu tezi de boşa düşürüyor.

Sonrasında ise tüm ailenin bir karar alıp susmayı tercih ettiği belli.
80 hanelik köyün 60 hanesi aynı soyisime sahip. Geri kalan 20 hane de baskıdan korkup bilseler dahi sustular. Cesedin üzerlerine kalması ihtimalinden korktukları için de herkes hemen evlerine güvenlik kamerası taktırdı. Biri gelip cesedi bahçemize gömmesin diye.

Yani sonuç olarak o lanet köydeki herkes en başından beri herşeyi biliyordu ve ama baskıyla ama korkudan sustular.

Hepsine lanet olsun.
Amca-Anne ilişkisini ilk başlarda bende düşünmüştüm ama ilk başlarda, babadan habersiz gerçekleştirilen bir şey olduğunu, babanın kızı kayıp düşündüğünü falan düşünüyordum.
Ama şu durumda bu varsayım kesinlikle çürüdü, amca-anne ilişkisine bilerek odaklamaya çalışıyorlar.

İtirafçı olan kişi de, amcayı rahatlıkla suçlayabildiğine göre, daha doğrusu eğer öldüren amcaysa, narini amcanın verdiğini ve dereye gömdüğünü itiraf ettiğine göre korkmuyor.
İtirafçının da koruduğu biri var gibi geliyor bana. Yoksa insan yoldan geçerken, kendine uzatılan ölüyü niye alır kabul eder. Sanki yiyecek uzatıyor.
Hem de 200 bin için. Bundan 20 sene önce olsa anlarım para için yaptı ama 200 bin artık para değil bence.

Böyle işlerin bir daha olmamasının en iyi yolu idam aslında. Yada yakından veya uzaktan dahli olan kim varsa, emsal niteliği taşıyacak bir karar alıp, müebbet verseler, tarihe geçer ve böyle bir şey yaşandığında bilenler en başta konuşurlar. Caydırıcı yasalar şart. Bizim ülkede insanlar hapse değil, tatile gidiyorlar sanki. Hapse girmek işlerine geliyor.

Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı