Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2024, 11:48   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Kağıt Kalem Nevzat Bahtiyar'dan İtiraf: Amcası Annesi ile Yasak İlişkisini Gördüğü için Boğmuş

Nevzat Bahtiyar'dan İtiraf: Amcası Annesi ile Yasak İlişkisini Gördüğü için Boğmuş



Diyarbakır'ı yasa boğan Narin Güran cinayetinde yeni ve çarpıcı gelişmeler yaşandı. 19 gün önce kaybolan minik Narin'in cesedinin dere yatağında bulunmasının ardından gözler cinayetin faillerine çevrilmişti. Bu karanlık olayın aydınlatılması için başlatılan soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı. Bahtiyar, ifadesinde amcası Salim'in Narin'in annesiyle ilişkisini gören küçük kızı öldürdüğünü ve cesedi kendisine verdiğini söyledi. Salim'in, cesedi yok etmesi için Bahtiyar'a talimat verdiği ortaya çıktı.
forumadasi.com
Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü'nde, 21 Ağustos'ta Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 8 Eylül'de köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulundu. Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı ve soruşturma derinleştirildi.

Tutuklanarak T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen itirafçı Nevzat Bahtiyar, vicdan azabı çektiğini belirterek bildiği her şeyi itiraf edeceğine dair dilekçe verdi.

Dün gece güvenlik önlemleri altında gizlice adliyeye getirilen Bahtiyar, 4 saatlik sorgulamasında amca Salim’in Narin’in annesi olan Yüksel ile cinsel ilişki yaşadığını, bunu gören küçük kızı Salim’in boğarak öldürdüğünü söyledi.

SÖZCÜ’nün ulaştığı şok ifade tutanaklarında Nevzat Bahtiyar’ın açıklamaları şu şekilde yer aldı:

"SALİM BENİ NARİN’İN EVİNE ÇAĞIRDI"
"– Olayın sıcaklığı ve Salim’in tehditleri nedeniyle bazı şeyleri farklı aktardım. Şimdi doğruyu açıklamak istiyorum.

– Narin’in boğulduğu 21 Ağustos günü, saat 15.08’de su meselesi yüzünden Salim Güran’ı aradım. O da beni, ağabeyi Arif’in evinin bulunduğu tepeden seslenerek yanına çağırdı. Salim ile birlikte Arif’in evine girdik. Odalardan biri hariç tüm kapılar kapalıydı."

Nevzat Bahtiyar'ın açıklamaları şu şekilde devam etti:

"EVİN İÇİNDE KİMSEYİ GÖRMEDİM"
"– Evin içinde anne Yüksel, Enes, Eren ve Muhammed Güran dahil hiç kimseyi görmedim. Hiçbir ses duymadığım için odalarda olup olmadıklarını da bilmiyorum.

– Salim beni soldaki odalardan birine götürdüğünde, Narin’in yerde hareketsiz yattığını gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin’in ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı.

– Salim bana, ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sen de benim suç ortağımsın’ dedi."

"SALİM BENİ TEHDİT ETTİ"
"– Salim, ‘Bu olaya tanık olduğun için cesedi yok edeceksin. Yoksa oğlunu futbol okulundan aldırıp kafasına sıktırırım. Cesedi ortadan kaldır, sonrasında sana 200 bin lira vereceğim’ dedi.
– Ardından cesedi ben ve Salim birlikte battaniyeye sardık. Salim, cesedi kucağıma verdikten sonra ben de cesetle birlikte evden çıktım."

"NARİN'İN ANNESİ PEŞİMİZDEN AĞLIYORDU"
"– Kapının önünde Narin’in terlikleri duruyordu. Salim’in talimatı üzerine terlikleri de alıp battaniyenin içine koydum ve cesedi aracıma götürmek için evime doğru yola çıktım. İlk olarak cesedi ahırıma pencereden bıraktım."

"CESEDİ EĞERTUTMAZ DERESİNE ATTIM"
"– Ahırda bulunan bir çuvalı aceleyle cesedin başından geçirdim, ancak çuvalı bağlamadım. Ardından cesedi kendi aracımın arka koltuk paspasına koydum. Battaniyeyi ise Salim’e verdim, o da battaniyeyi kendi aracına koydu.

– Salim bana, ‘Cesedi gerekirse parçala, sonra da Eğertutmaz deresine at’ dedi.

– O sırada yukarıya, Arif Güran’ın evine doğru baktığımda, Narin’in annesi Yüksel’in elleriyle yüzünü kapatarak ağladığını gördüm.

– Cesedi Eğertutmaz deresine götürdüm ve daha önce yer gösterme yaptığım noktaya bıraktım. Üzerine dikkat çekmemesi için büyük bir taş koydum."

"BİR AYAĞI ÇUVALIN İÇİNDE KALMIŞTI"
"– Narin’in bir ayağı çuvalın dışında kalmıştı. Aceleyle ve telaş içinde yaptığım için çuvalı düzgün bağlayamadım ve düzeltme fırsatım olmadı. Sonrasında olay yerinden ayrıldım. Olaydan sonra Salim’le ne yüz yüze ne de telefonla iletişim kurdum.

– Birkaç gün sonra yolda karşılaştık ve Salim bana kaş göz işareti yaparak selam verdi. Cesedi bıraktığım yeri Salim’in görüp görmediğini bilmiyorum, fakat Eğertutmaz Deresi köyün yüksek yerlerinden rahatça görülebilecek bir noktadadır."

"SALİM BENİ TAKİP ETMİŞ OLABİLİR "
"– Bu nedenle, Salim beni arkadan izleyerek cesedi nereye bıraktığımı görmüş olabilir. Olay tamamen bu şekilde gerçekleşti.

– Ancak ben Narin’i kesinlikle öldürmedim. Salim cesedi bana teslim ettiği için sadece Eğertutmaz Deresi'ne bıraktım."

Nevzat Bahtiyar, ifadesinin ardından tekrar tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.

Kaynak: sozcu



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı