Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2024, 01:21   #1
Çevrimiçi
mak res - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Balık Burcu | Ekim 2024 Aylık Burç Yorumu

Balık Burcu | Ekim 2024 Aylık Burç Yorumu


Balık burç yorumları: 2 Ekim’de Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Borçlar, nafaka, miras, sigorta, vergi gibi veya eşinizle ortak geliriniz, ortağınızla ortak gelir konularındaki değişimler sizi bekliyor. Kariyeriniz ile ilgili maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme veya zam gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik ve aniden gelişen bir aşk söz konusu olabilir.

Risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilerde özgür ve rahat etmeyi isteme teması ön planda olabilir. Alacak verecek, ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler gibi sahip olduklarınız, geliriniz, finansal koşullarınız da olumlu etkiler altında. Fakat yine de yanılgılara açık, fazla iyimser olma riskini barındıran bir dönem. Daha fazla sorgulayıcı olun ve hesaplarınızı doğru yapın.

13 Ekim’de Merkür Akrep transiti gerçekleşiyor. Merkür, sizler açısından oldukça geniş konuları anlatan bir alanda transitini gerçekleştiriyor. Kendinizi bir anda daha derinde ve detayda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz. Birçoğunuzun bu dönemde hayatı sorguladığını, değişimlerle hayatına bir yön vermeye çalıştığını görüyorum. Bazılarınız bir eğitim fırsatıyla karşılaşabilir, ya da bir eğitime başlayabilir. Yine yurtdışı bağlantılı gündemler ya da uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla iletişiminiz, planlarınız dikkat çekebilir.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay maddi düzeneklerinizi tümüyle irdeleyip yenileyeceğiniz durumları gösterebilir. Yanlış ortaklıklar veya girişimler, emeğinizin karşılanmaması gibi durumlarla daha fazla uğraşmamak için yolunuza tek başınıza devam edebilirsiniz. Önce ve en çok kendinize bu konuda inanmalısınız. Birinin size inanması, yolunuzdan gelmesini beklemek yaşadığınız sorunlarının temelini oluşturabilir ve siz dolunay ile birlikte bu temelle yüzleşebilirsiniz.


17 Ekim’de Venüs Yay burcunda transit yapıyor. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. İş hayatınız, kariyeriniz, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Yapacağınız şeylerden keyif alacaksınız. İşleriniz Venüs ile daha rahat akacak. Güzel iletişimler, yardımlaşmalar geliyor. Konum sahibi kişilerden destekler geliyor size. İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır.



[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı