Konu: Asrevya
Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2022, 00:00   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Çiçek Kalp Asrevya

Asrevya

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ablayı eskiden tanımıyordum kendisini daha sonra eski forumumda tanıma fırsatı bulmuştum. Tanımadan önce orada ki emeklerini, özverisini, verdiği değeri görmüş takdir etmiştim. Hep @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'e derdim, ne kadar düzenli, özenli konular açılmış, özene bezene, tam da benim verdiğim özen gibi demiştim.
Bende çok titizimdir. Reelde nasılsam yada kendim nasıl bir şeye özen gösterilsin istiyorsam, aynı özeni gösteririm. Bunu Asrevya ablada da görmüştüm.

O zamandan tanımasam da, kendisine ısınmış ve sevmiştim. Bazı insanları sevmek için neden gerekmez, Asrevya abla gibi değerli insanlar uzaktan bile size o hissi bırakırlar; değerli olduklarını.
Ben o hissi alabildiğim insanlar için yanılmadım, alamadıklarım ise samimi olmadıklarını hissettirmiş ve hep mesafeli olmuşumdur.

Ben öyle her şeyi ortada çok yaşayan bir insan olmadım. Çünkü genelde neyi dillendiriyorsam hayat hep olumsuzluklar çıkarıyor karşıma.
İşle alakalı bir dönem stresli bazı şeyler oldu ama benle alakalı değil, sonra hayatımla ilgili bazı planlarım vardı, onları hayata geçirebilmem için, zaman problemim vardı, her yere, her şeye yetemiyordum derken, kimseyle fazla irtibatta kalamadım.

Bir dönem kendisine hal hatır sormak için, kendi forumuna girdiğimde, bir takım durumlardan dolayı oradan uzaklaşmam gerekti. Çünkü benim önceliğim özel yaşamım ve planlarımı hayata geçirebilmem adına bir yol çizmem gerekiyordu.

Bende ki yeri ve değeri ayrıdır, çünkü o da insanlara değer veren, önemseyen, beklediği özveriyi alamadığında incinen biri. Anne gibi anne ve aynı zamanda bu ülkenin onun gibi öğretmenlere ihtiyacı var dediğim, çok değerli bir öğretmenimiz kendisi.
Kendisini her zaman seviyor ve sayıyorum.

Seni burada görmek çok güzel Ablacım

Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.