Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2024, 16:38   #13
Beklenen Barbar
Albatros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Eski Dünya'nın Ölümü| Albatros

Uzun süreden beri İktidar, Muhalefet ve bilimum aparatlarının pkk/dem/demirtaş/öcalan demeçlerini anlamaya, anlamlandırmaya çalışıyorum.

Bugün Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklama ile iliklerime kadar bir gerçeği anlamaya başladım.

Yapmaya çalıştıkları şeyin sanırım artık farkındayım. Aynısını Suriye Savaşı öncesinde de yaptılar.
Çözüm olsun, analar ağlamasın diye başlanan mevzunun sonunda anaların ağlaması dinmediği gibi pkk da Suriye topraklarının çeyreğine hakim oldu.

Şimdi aynı haltı İran için yiyorlar.
ABD ve/veya İsrail İran'ı tıpkı Suriye'de yaptıkları gibi içeriden karıştırmayı denedikleri vakit bunun için en kullanışlı aparat olacaklar.
Günün sonunda pkk bir de İran sınırında devlet sahibi olacak.

Bu bölgede ABD ve İsrail ne zaman büyük bir planı uygulamaya koymaya kalksa öncesinde Türkiye'de "Haydi Kürtlerle barışalım" muhabbeti başlıyor.
Niyahetinde kaosun ve savaşın daha da beter büyüdüğüne şahitlik ediyoruz.

Kürtlerle barışacaksanız bunun planlarını Ankara'da yapın.
Bu işe Brüksel'i, Washington'u, Londra'yı karıştırmayın.
Yoksa bu kadim topraklar üzerinde görülmüş en büyük savaşın fitilini ateşler; evimizi ocağımızı başımıza yıkarsınız.

Bu işler şakaya gelmez.

.

.

.

.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Burası, yüzyıl ara verse bile ata binince ne yöne gideceğini unutmamış olanların ülkesi...
  Alıntı