Balık burç yorumları: Dost burcunuzdaki yeniay ruhsal olarak sizi yeni tecrübelere doğru götürebilir. Yetenekleriniz ve hedefleriniz daha fazla onay almaya başlayabilir fakat ağzınızdan çıkan sözlere de dikkat etmek gerekecektir. Beklenmedik diyaloglar ve eğitim konuları ön planda olabilir. İnternet bankacılığı, dolandırıcılıkları ve sosyal medya hırsızlarına karşı da dikkatli olmak önemli olacak. Önünüze gelen her imzaya karşı ekstra dikkatli olmanız gerekecektir. Miras ve eş/ortak gelirleri adına beklenmedik durumlar olabilir.
Hayatınızda bu dönem sığ insanlara tahammül etmeniz gerçekten zor. Çünkü çok farklı bir ruhsal boyut ve derinlikte olacaksınız. Bu dönemde bilginizi yükseltmek isteyebilir ve özel bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Hayatın ve varoluşun anlamını sorgulayabilirsiniz. Derinlikli insanlarla birlikte olmak önemli, çünkü ruhsal durumunuza uygun bir kişi ile derin ve anlamlı bir ilişkinin ilk adımı atılabilir. Bu dönemde seçimlerinizde iç sesinizi dinlemeyi unutmayın, çünkü kalpten geliyorlar.
Merkür Yay burcunda transitine başladı. İş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz. Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Aklınıza geleni uygulamaya geçirebilir, bu konuda daha cesaretli ve istekli olabilirsiniz. Bu konu istifa, kendi işini kurmak, gezerek iş yapmak, serbest çalışma gibi gündemler getirebilir.
4 Kasım’da Mars Aslan transiti gerçekleşiyor. Ofis veya iş ortamında hem yoğun hem de stresli bir çalışma temposunda olabilirsiniz. Özellikle mücadele ettiğinizde hak ettiğiniz kariyer gelişmelerini yaşadığınızı göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili de vakit harcamanız gereken bir süreç. Kendinize güvendiğiniz ve harekete geçerseniz sağlık, diyet ve spor konularında başarılı sonuçlar alabilirsiniz.
Ayrıca kendinizi işe güce verebilirsiniz. Aileniz sizden yardım isteyebilir ve ev konusunda sorumluluklar yükleyebilir. Çalışma hayatınız yaratıcı bir hale bürünebilir. Kendi işiniz varsa yeni müşteriler kazanabilirsiniz. Takım arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkide yardımsever ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz.