Herkese selam,
Biraz dertleşmek istedim..
fazla uzatmadan konuya gireyim, 3 ay once bir kızla tanistim ve kafamda öyle bir resim çizdim ki onunla ilgili sanki yıllarca beklediğim kisi oymuş gibi çok yüksek bir isi var, ailesi çok zengin, güzel, cana yakin, ve en onemlisi olduğum gibi kabul ediyordu beni ve 11 yıllık iliskiden cikmis.. 1-2 ay yazışmadan sonra buluşmaya karar verdik fakat ben buluşma olmadan onu tesadüfen bir eglence mekanında gordum (gece kulübü degil) bir erkekle dans ediyordu çok fazla yakin olmasa da bu durum beni inanılmaz rahatsız etmişti ve o gunden sonra 4 gun yazmadım ve o bana yazdı sessizsin diye... anlattım durumu en iyi arkadaşı oldugunu söyledi ama ben yine de soğuk davranmaya devam ettim ama aslında düşününce birsen demeye hakkim da yok iliskide degiliz sonuc olarak ve ne yapsa hakli... neyse yinede arayi düzelttik ve konuşmaya devam ediyorduk ve buluşma tarihi ayarlicaktik 2 seçenek vardi birisi benim tatilimden once ikincisi de sonra.. ilk oncesine karar verdik daha sonra bir kaç saat sonra sonrası olsun biraz yoğunum hem tatilden sonra anilarini anlatırsın dedi. Bozuldum bu duruma ama belli etmemeye calistim ama icimi rahatsız eden bir duygu vardi ve tatilden sonra iletişimi kesecektim kafaya koymustum.. doğduğumda çok sıcak kvrsiladi ve bir sans vermek istedim ve hersey inanılmaz güzeldi buluşma sonrası çok olumlu seyler yazdi ve devam konuşuyoruz.. ve ikinci bir buluşma ayarladık.. fakat 2; gorusme sonrası da çok keyif aldigini fon yazdi ve o 2. görüşme sonrası 3 gun yazmadı bende yazmadım sonra hikayeme yanıt verdi yine biraz konustuk ve sonra yine 3 gun yazmadı ama hikayelerimi beğeniyor bu sirada sonra konser bileti aldım gelmek istedi dogum gününden 2 gun oncesine ama hala yazmıyor en son sordum sorun var mi diye hayır yazmıyorum diye kotu demek degil hersey yolunda ilk basta çok yazdık simdi seni gercekte goruyorum daha keyif alıyorum dedi.. konseri iptal etmeyi de düşünüyorum simdi çünkü icim hiç rahat degil.. siz ne düşünüyorsunuz? benim düşüncem açık olmak gerekirse acaba yedekte mi tutuluyorum? yoksa sadece ilgi aradigi anlarda mi bana yazıyor olmaya başladı