Konu: Asrevya
Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2022, 00:21   #3
Çevrimiçi
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Asrevya

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ablamla tanışmamız 2012 yılına dayanıyor. Dile kolay! 10 yılı devirmişiz.

Kendisiyle hep iyi günlerimiz olmadığını kabul ediyorum. Özellikle daha önceleri tartıştığımız, farklı düşündüğümüz ve bazen aylarca-yıllarca irtibatta olmadığımız olmuştur. Ancak son 4-5 yıldır bu problemi ikimizin de sağduyusu ile aştığımıza inanıyorum. Abla-kardeşliğimiz artık forumlardan, sanaldan öte. Bu yüzden herhangi bir sorun baş gösterdiğinde aramızda gerginliğe dönüşmemesi için gerekirse aynı yerde takılmama kararı alıyoruz ama forum dışından iletişimimiz hep sürüyor. Çünkü dediğim gibi forumlardan ibaret görmeyecek kadar benim için kıymetlidir ablam.

Kıymet demişken; O'nun için samimiyet, dildekinin öze yansıması ve en önemlisi de bilgi ile yüreğin harmanlanması kıymetlidir. Samimiyetsiz bir davranış karşısında, basit menfaatler için ağız değiştirilmesine merhameti ve affı yoktur. (Haklıdır da)

Bugün biraz uykusuz ve fazlasıyla yorgunum. İlk fırsatta yine anlatmaya geleceğim. Seviliyorsun ablam. Yaşam boyu huzurun, evlatlarınla mutluluğunuz, sağlığınız daim olsun. İlkeli yaşam idealinde hayat seni her zaman kendi özün gibi dürüst, karakterli ve kaliteli insanlarla karşılaştırsın. Ayağına taş değmesin.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.