O kadar mahçup oldum ki, bir o kadar da mutlu oldum.
Çok naziksiniz. Nezaketinize müteşekkirim.
@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'in davetini kıramayarak geldim. Forumlar bir yana o forum ötesi kardeşim. Geçmişten vicdanına inandığım yegane insan derim hep.
Emek ve yürek parolam. Bu parolanın anlamını ancak bunu düstur edinenler bilebilirdi çünkü. Bu anlamda Regex baş tacım. Seviliyorsun kardeşim benim. Çok teşekkür ederim.
@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]cim, sen daha önceki platformda o bambaşkalığın, ama en çok da emek, özen ve nezaketinin naifliği ile gönül bağı kurduğum insandın.
Çok kısa bir süre ayrı kalmanın bendeki kırılganlığı için senden özür dilerim.
Çok değer verip de kırılmaktı bu, belki yanlış anlamalarım. Fakat bu nezaketine muhatap olmak inanılmaz mutlu kıldı. Çok teşekkür ederim.
Olgunluğun ve misafirperverliğin için şükranlar sunarım kardeşim.
Değerli @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], her zaman o asil beyefenliğin ve nezaketin için çok teşekkür ederim.Bu başladığınız yolda her daim başarılar sizin olsun.
Yılların eğitimcisi olarak bilgi her zaman önceliğim.
Forumları bilgi ve kültürle temsil edebilen ve ona yüreğini öz olarak katabilen sizlere saygılarımla.
Hep var olun.