Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2022, 02:21   #1
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Kurukafa Regex

Regex

Bir çok kez @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] için düşüncelerimi dile getirdim daha önceden. Kendisini daha önce ki forumu googledan bulduğumda, tesadüfen tanımıştım.
Forumun onun olduğunu bile bilmiyordum. Başkaları gibi kendini öven, forum sahibi olduğu için böbürlenen biri olmadı hiçbir zaman. Eski forumda daha ben bile yönetimde yeniyken, burası benim değil, ekipce bizim dedi her zaman. Normalde kurucu olanın bir havası, bir egosu olur değil mi? Onun öyle şeylerle hiçbir zaman işi olmadı, bunu görmek zor değil, sadece görmek istemeyenler gözlerini kapadıkları için göremezler.

Kendisini tanıdığım kadarıyla böyle şeyleri dışa vurmaz, kanımca forumun devredilme sebepleri arasında, eskisi gibi o ekip ruhunu göremeyişinden kaynaklanmış olabileceğini düşündüğüm için, hiçbir zaman kendisini sorgulamadım, kızmadım neden devrettiğine. Çünkü orada en çok baktığınızda emek veren bendim belki ama o emekleri verirken zaten ben @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'in samimiyetini en baştan hissettiğim için, gönülden verdim. Karşılıksız...
Bu yüzden devrederken de vardır bir bildiği dedim.

Sevmeyenleri belki benim baktığım açıdan bakmak istemezler, yermek, eleştirmek kolay, çünkü rakip gördükleri için.

Samimiyet ile lakaytlığı ayırt edemeyenler var. İşte tam da @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'i başkalarından bu özelliği de başlı başına ayırmaya yeter.
Üslubunu, nasıl konuşması gerektiğini bilen biri olmuştur.

Arkasından konuşanlar şimdi, yağ çekiyor, yok yancısı falan gibi konuşmalar içine girebilirler, ben @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'in okul arkadaşı değilim sonuçta, onu forumda tanıdım.
Samimiyetini hissettiğim bir kaç arkadaş gibi, onun da samimiyetini foruma ilk üye olduğumda hissetmiştim, hiçbir zamanda yanılmadım.
Samimiyetten kastım, insancıl olması ve menfaatleri için adam kullanmamasıdır.

Benim için çok değerlidir, bir çok kez dile getirdim, bin kez de derim, adam gibi adamdır.
Herkese kapısı açıktır, kimseye kin tuttuğunu görmedim.
Tartışırız bazen fikir ayrılıklarımız olur forum istişarelerinde, bazen ben detaylara çok takılırım fazla detaycı olduğum için ve kendisini azıcık çıldırttığım zamanlar olmuştur ama hiçbir zaman kalbimi kırmamıştır.

Ben de Regex gibi çok uzun yazarım, hatta Regex den çok daha uzun yazarım. Türkçe'ye de fazlasıyla önem verdiğim için uzun yazma konusunda Regex'i solladığımı düşünüyorum azıcık. Ama Türkçe konusunda değil, bazen acele yazarken ufak tefek yazım hatalarım olur, yakalar şakasına.

Regex ile tartışmak, sohbet etmek, fikir alışverişi yapmak bana hep bir şeyler kattı.
Bilgi sonsuzdur, ondan öğrendiğim çok şey oldu, yol göstericim oldu zaman zaman.

Başkaları ona verdiğim değeri farklı yorumlayıp, ister başka bir şey düşünsün. Ama onu gerçekten tanıyan insanlar benim söylediklerimi anlayacakları için, bizi anlamayanlara da zaten, pek fazla diyeceğim bir şey yok.

Seviliyorsun tarafımca/tarafımızca
İyi ki seni tanıdım... Hep var ol

* * *

Not: Kuru kafa sembolünü de, iyi ki eklemişim sembollere, iyi gitti bu konuya
  Alıntı