Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2025, 23:30   #1
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Ada Ayvalık | Balıkesir

Ayvalık | Balıkesir

Yeşil zeytinliklerle, temiz denizi ve plajlarıyla, tarihi ve arkeolojik değerleri barındıran bir tatil merkezidir Ayvalık. Bugün eski dönemlerden fazlaca kalıntıya rastlanmamasına rağmen, Helenistik ve Roma devrine ait çanak ve çömlek parçacıkları görülmeye değerdir.

Ayvalık’ın oteller ve plaj bölgesi Sarmısaklı'nın kumsalı 4 km dir. İlçe civarı balıkadamlar tarafından oldukça tercih edilen bir dalış bölgesi. Mercan reefleri açısından çok renkli zengin dip yapısı bulunan deniziyle, sualtı fotoğrafçıları tarafından da tercih ediliyor.

Zeytinciliğin oldukça yaygın olduğu bir kenttir Ayvalık. Oraya kadar gitmişken, zeytinyağını üretildiği yerden tatma ve birazını da evinize götürme şansı bulabilirsiniz.

Ayvalığa gitmişken görmeden dönmemeniz gereken yerler

Alibey Adası ya da Cunda Adası, Şeytan Sofrası, Eski Ayvalık Evleri, Kozak Yaylası, Delikli Taş ve Kartal Yuvası, Çamlık, İlk Kurşun Tepesi, Çıplak Tepe, Pordoselene Kulesi.

Buraları gezip görmeden, Ayvalık'a gittim gördüm demeyin sakın...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı