Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2022, 13:25   #22
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Bak kardeşim yazmayacağım dedim ama iftira atarak adamı zorluyorsun. forumadasi.com domainini ilk kaydedenler bizler değiliz. 2015 yılında bu domain açılıp forum olarak kullanılmıştı Mertcan ve Ahmet tarafından. Dolayısıyla illa Google botları değil, diğer yabancı kaynakların ve yararlı-zararlı trafiklerinin bildiği bir domain bu. Şu arkadaşım mıdır ne zımbırtıdır; bak o domainin boşa düşmüş. Biri alıp default bir kurulum yapsa aynı trafiği alır. Gelen her client yararlı trafik ya da Türkiye'den giriyor anlamına gelmez. Cloudflare kurup zararlı trafiği süzeceğim zaten, aklımda. Donanımcıyım, işin çekirdeğinden gelirim ve her şeyi bilirim diyorsun ama web siteleriyle ilgili bunu bilmekten acizsin daha.

Al bak; kimler çevrimiçi listesini ziyaretçilere gizledim, erdi mi? Ben sen miyim de böyle küçük numaraların peşine düşeyim? Kıytırık forumunda fake hesaplar oluşturup kendini övmeye, milyon ziyaretçim var diye 2-3 kişiyi kandırmaya devam et. Nereden geliyor bu ziyaretçiler? Google Analytics verisi paylaş da bilelim. Hayır yani; illa adamı konuşturunca mı rahata erip, herkesle aşık atamayacağını anlayacaksın? Gerçekler yüzüne bir tokat gibi çarpıldığında mı dengim olmadığını kavrayacaksın? Hadi işine şimdi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı