Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2022, 11:01   #1
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Zirve ile ilgili Sözler

Zirve ile ilgili Sözler

• Hergün yeniden ölüyorum. En dipteyim. Ve burası benim zirvem!
  • Haksız bir davada zirve olacağıma hak davada zerre olmayı tercih ederim. - Muhsin Yazıcıoğlu
  • Bir şeyi başarmaya en yakın olduğunuz an hayatınızın ya en dip noktası, ya da zirve noktasıdır.
  • Unutmamalısın ki dibe vurmadan zirveye çıkamazsın!
  • Zirvedeyim bebeğim seni duyamıyorummm...
  • Bir hayalim gerçekleştikten sonra başka bir şey hayal etmek istemiyorum. Çünkü her şey zirvedeyken güzel.
  • Duygularımın zirvesine gülüşlerinle çıkıyorum.
  • Birileri uçurumdan düşer yere çakılır diğerleri dudak arasına sıkışmış gülümsemeyle seyre bayılır.. Uçurumdan düşenler tekrar zirveye ulaşır diğerleri yerle bir olup gider.
  • Sende haklısın, zirveyi benden görünce g*tü başı dağıttın.
  • Zamansız gelme. Zirvedeysem sarılamam...
  • Ey insan Kaf dağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün. - Mevlana
  • Dağların zirveleri önümde eğilirken kayalara yalvarmam.
  • Bir dağın zirvesinde olmanın keyfini önce eteklerinde yürümeden nasıl yaşayabilirsin. - Robin Sharma
  • İnsanlar dağların zirvelerini denizin dalgalarını büyük nehirleri ve zengin okyanusu temaşa ederler; fakat en büyük mucize olan kendilerini görmeden geçip giderler. - Saint Augustin
  • Zirvede her zaman bir kişiye daha yer vardır. O kişi sizsiniz.
  • Zirvelere çıkan yollar vadilerden başlar.
  • Tevazu devlerin anasıdır. İnsan vadiden bakınca her şeyi büyük zirveden bakınca ise küçücük görür. - G. K. Chesterton
  • Zirveye çıkarken gördüklerine selam vermeyi unutma inerken de aynı yolu kullanacaksın.
  • Senin zirve dediğin yere biz düşünce üzülüyoruz...
  • Bir hayalim gerçekleştikten sonra başka bir şey hayal etmek istemiyorum. Çünkü her şey zirvedeyken güzel.
  • Hayalin bile mutluluğun en zirvesine alıp götürüyor beni.
  • Hep bir yeteneğim olsun istemişimdir. Sanırım yeteneğimi buldum; Dipte olmama rağmen zirve deymiş gibi gülümsemek.
  • Yerin dibindesin ve orası senin zirven.
  • Başarı kazanmak için bizi insanlara sevdirecek niteliklere ve kendimizi korkutacak hatalara ihtiyacımız vardır. - Joseph Joubert
  • Başarılı olmak isteyen kimsede metodoloji yeteneği olmalıdır çünkü hiçbir nehir yukarı akmaz, hiçbir iş başında bulunan adamın seviyesinden yukarı çıkamaz. - Ella Wheeler Wilcox
  • Büyük bir tepeyi tırmandıktan sonra yalnızca tırmanılacak daha bir sürü tepe olduğunu göreceksiniz. - Nelson Mandela
  • Büyük resmi görmek için, karanlık vadilerden çık, güneşli zirvelere tırman!
  • Büyük ve üstün insanın yükselmesi yukarıya doğrudur; düşük bir insanın yükselmesi ise aşağıya doğrudur. - Confucius
  • Çabuk yükselenler, çabuk şımarırlar. - La Fontaine
  • Çok fazla hedef koyarsan, en önemlisini ıskalarsın.

Alıntı