06 Ağustos 2022, 12:11
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Zaman İle İlgili Sözleri | En Güzel Zaman Sözleri
- Zaman öldürmek yerine bir şeyler yapın. Çünkü zaman sizi öldürüyor. - Paulo Coelho
- Ne zaman imkansızı seversen, işte o zaman gerçek seversin. - Özdemir Asaf
- Sonra yine o his takılıyor genzime. Bi çıkış yolu bulamıyorum, uyku tutmuyor bir türlü. Ölüyorum her sabaha karşı sessiz saatlerde...
- Yaşamak direnmektir, sevmek güvenmektir. Unutma, insan çoğu zaman dünyanın hakimi, bazen de küçük bir kalbin esiridir. - Mevlana
- Her gözyaşının ayrı bir anlamı vardı. Her damlanın hangi zamanda, hangi mekânda, hangi kişiyle paylaşıldığı önemliydi. Gözyaşları ne kadar çok şeye tercümanlık yapıyordu! - İskender Pala
- Her zaman kolay kolay itiraf edemesek de bunu kendi kendimize, hep öteleri düşleyen, öte yer ararken en yakınlarındakileri mutsuz eden bizler... ben... - Elif Şafak
- Önemli olan "zamana bırakmak" değil, "zamanla bırakmamak" tır. Şimdi bana, geçen o zamanın unutulmaz sancısı kalır. - Nazım Hikmet Ran
- Aşk odunun ilk tutuştuğu andaki lal, sevgi ise kor olduğu zamandır.
- Zamanın kısalığından en baş şikayet edenler, onu en kötü kullananlardır. - Jean de la Bruyere
- Zamanın, kime dost, kime düşman olacağı bilinmez. - William Shakespeare
- Zamanı sıkıştırmaya kalkma; hayatı meydana getiren şey zamandır. - Benjamin Franklin
- Bazen olmaz; hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz. Ya zaman yanlıştır; ya mekan. Belki de insan. - Tom Robbins
- Zamanınızı çalan kişi borcunu tanımaz; üstelik de bu borcu hiç bir zaman ödeyemez.
- Küçükken kolumuzu ısırarak yapardık saatleri. Sanki zamanın bize acı vereceğini bilirmiş gibi.
- Zamanla geçmiyor işte. Çünkü zamana değil, sana ihtiyacım var...
- Ben sensizdim akşamın yaklaştığı saatlerde. Kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır, ansızın her gün batımı...
- Zaman! Acelesi olan gizli düşman. Elindeki fırçayla saçlarımızı beyaza boyayan, yüzümüze çizgiler çeken usta ressam!
- Zamanın azaltamadığı, yumuşatamadığı üzüntü yoktur. - Marcus Tullius Cicero
- Zaman gösterdi ki cennet ucuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değil. - Bediüzzaman Said Nursi
- İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman, ancak parmak uçlarıyla değebilen iki kol. - Cemal Süreya
- Zaman yetmiyor ile zaman geçmiyor arasındaki dengeyi kurmuş insanın yetişemeyeceği iş yoktur.
- Gitme zamanı gelmişse "dur" demenin, zaman geçmişse "dön" demenin ve aşk bitmişse "yeniden" demenin hiçbir anlamı yoktur. - Gabriel Garcia Marquez
- Zaman, elbet soğutur bir gün kalbimi. Ahlar mı kalır içimde, anılar mı bilmeyeceksin!
- Zaman, birçok örtüleri kaldırabilir. - Jean Jacques Rousseau
- Bahar gelmekle taş yeşerir mi? Toprak ol ki renk renk çiçekler bitiresin. Yıllarca gönüller yırtan, kalpleri üzen taş oldun. Bir tecrübe et; bir zamanda toprak ol. - Mevlana
- Zaman, paraya benzer, lüzumsuz harcanmadıkça, daima yeter. - Konfüçyüs
- Mevcut bir aşkı uzun zaman gizleyecek veya bulunmadığı yerde onu var gibi gösterecek bir yüz örtüsü yoktur.
- Zamanında bir adım atmayan tembel, sonradan yüz adım atmak zorunda kalır. - Giovio
- Bu nasıl bir dünya, hikayesi zor; mekanı bir satıh, zamanı vehim. Bütün bir kainat muşamba dekor, bütün bir insanlık yalana teslim. - Necip Fazıl Kısakürek
- Sabır ağrıları dindiren acı bir ot gibidir. Hem can yakar hem de tedavi eder. - Mevlana
- Zaman, içinde birçok fırsatın bulunduğu şey, fırsat da içinde çok fazla zamanın bulunmadığı şeydir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|