Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2022, 23:46   #6
Bahtiyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Evde RAKI Yapmak

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Gelen alkol zamları nedeniyle birkaç yıldır babamın icra etmiş olduğu zanaattır. Tabii ki bu konuda aramızda konunun ordinaryus profesörü; Prof. Dr. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] varken yorum yapmak bizlerin haddine düşmemektedir. Kendisi her ne kadar son 2.5-3 yıldır sağlık nedenleri dolayısıyla rakıya tövbe edip bira ile yoluna devam etse de bu onun akademik anlamda konuyla ilgili bilirkişi olduğu gerçeğini yadsımamız için yeter sebep değildir.

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Bey; buyrun, sahne sizin. ^^
Lan kanka sen beni niye fişliyorsun hep ya. Ben biraktim birakali unuttum. Aslinda yaparim ama unuttum yani ahaha. Ama sana sunu soyleyim maddi acidan daha ekonomik fakat sagliga zararli cokca. Hic tavsiye etmiyorum. Olum ben ölümü görüp geri döndüm. Abi kalp atislarini agzinda hissetmek nasil bir sey sen biliyor musun kanka? Paraysa para abi. Ben 35 tllik kirmizi tuborgumla mutluyum. 10 taneye yakin ictim birazdan 3-4 tane daha almaya gidecem. Yikilmadim, ayaktayim ama yarin varya aglayarak ayilacam. Ayilmaya yakin da gidip tekrar icecem. 2 gunluk sonsuz dongu gibi dusun la.
  Alıntı