Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2022, 15:46   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kadın ve Şarap ile İlgili Sözler

Kadın ve Şarap ile İlgili Sözler

• Bir kadını anlamak, bir şarabı tatmak gibidir…Dünüyle, bugünüyle ve yarınıyla. Sizde bıraktığı, bırakacağı tatları sevmek, yeniden onu içebilmek arzusuyla yanıp tutuşmak gibidir….Mehmet Sever

• Ve kadın…Işığıyla, neşesiyle, kahkahasıyla başınızı döndürebiliyorsa…Sevincinizi, hüznünüzü paylaşabiliyorsa…İşte ’O Kadın’ sizin şarabınızdır…

• Karanlık bir mahzende yıllanan şarap gibiydi kadın. O tozlu rafta yaşlanmak istiyor musun diye sormadı kimseler. Tadını merak ettiler sadece.

• Arkasını döndü, vitrinden bir küçük kadeh aldı. Doldurdu, adama uzattı. “Kadın şarap gibidir” dedi. Bir yudum kırmızı şaraptan alır adam, bir sigara yakar ve dumanını kadının yüzüne üflerken; “Şarap gibi akıyorsun içime şarabı değil seni yudumladım” adeta der…“Beni anlamak, şarabı tatmak gibidir”

• Kadın ve şarap ruh ikizi gibidir, onu anlamak şarabı tatmak gibidir. Her şeyden önce şarap ağır olacak, dilinde kalıcı bir his bırakacak. Ahengini bileceksin, aromasına burnunu tıkamayacaksın. Şarabı kadehe koyup, hafifçe çalkalayınca nasıl kadehin içinde yükselirse kadının içine öyle süzüleceksin…

• Şarabın damağında bıraktığı his gibi dudakların kadının teninde iz bırakacak. Geçmişiyle geleceğiyle bıraktığı tatları seveceksin, yeniden tatmak için yanıp tutuşacaksın, içmek için bahaneler yaratacaksın. Ama unutma aşığın sığınacak bahanesi olmaz: Sevdiğin kadını mutlu edeceksin…

• Siz erkekler; önce değer vereceksiniz, sözde değil özde. Gözlerinizle değil yüreğinizle seveceksiniz. Kadının saçına değil yüreğine dokunacaksınız. İşte o zaman kadın, yudum yudum içeceğiniz kadehdeki şarabınızdır…

Alıntı