Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2022, 18:29   #13
Zoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 6. Haftanın Konuğu Sakil

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Sultan n'aber yaa? Şu aramızdaki taht kavgalarının sonu nereye varacak? 30 Ağustos'a da bir şey kalmadı ^^

---

Forumlarda büyüdüğünü belirten biri olarak ForumAdası hakkında düşüncelerin nedir? Nasıl buluyorsun forumu? İçeriksel ya da teknik anlamda önerilerin var mı?

İyiyim ama yorgunum.. Sen nasılsın?
Bu taht kavgaları GOT'u gececek gibi duruyor Ben keyif alıyorum.
30 ağustos... söz ağızdan bir kere çıkar. Bir günlüğüne hediye edeceğim aman iç savaş çıkarıp tahtıma elleşme, hediyeye ihanet edeyim deme planların varsa simdiden sil onlari aklından.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

---

Forumun iceriklerini kapsamlı inceleme sansım olmadı, ancak sunu biliyorum kopyala yapıstır forumlarla dolu her yer. Bunu degiştirebilecek insanlar mevcut burada.
Teknik olarak suanda yeni xenforo tarzı forumların daha iyi olduğunu dusunuyorum. Özellik açısından daha geliştirilebilir güncellemeleri daha yeni.
Tabi yıllardır bullettin kullanan birisi olarak da buranın özelliklerini de seviyorum.

Önerilerime gelirsek bunu tamamen samimiyetine sığınarak söylüyorum.
Teknik anlamda bir öneride bulunmayacağım baska bir sey söyleyeceğım; forumun en alt kısmında bulunan hukuki aydınlatma metni hic hos durmuyor. Devamini oku gibi bir sey yapilabiliyorsa.. cok güzel olur.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]